評論 (173)
1週前

LE間酒店值得推薦!好靚好大露台,超靚馬場境,岩晒D愛好飲酒同食煙仔既人,遊泳池拍靚相可以影到海天一色既相, GYM 同餐廳都唔錯,咁岩26-28號佢地有個土生葡人節日約翰洗者節,所以當日好熱鬧又有D葡國人整左好多葡國當地野,真係一個幾好既體驗.

客房秘訣: 最佳景觀, 好靚,好靜.
感謝 Kaheifok
2 週前評論 透過行動裝置

休息是為了走更長的路!人生第一次睇賽馬,可以在酒店房望到全景,感覺很放鬆很正!還有健身設施及無邊際泳池,運動量充足!

旅程類型: 好友出遊
感謝 evelyn4216

今次入住海景房可以遙望橫琴海岸, 房內設備好先進有電動窗簾布和電動廁板, 床size和枕頭好大好舒服。無邊際游泳池好靚絕對是打咭好地方. 鍾意馬的朋友好值得入去住, 因為酒店對住個大馬場. 整體入住滿意, 好值得推介親朋戚友再去入住,

客房秘訣: 酒店設備齊全及先進, 渡假好地方
感謝 ConCon0620
一位來自中國的 Tripadvisor 會員