“出色紅豆糕”

坤記糕品專家
香港排名第79 (共682家甜點)
價位: US$1 - US$5

推介必食 紅豆味夠 但唔會太甜

造訪日期: 2016年10月
感謝 wskan321

2016年10月3日

今次我到深水渉掃街,其實砵仔糕周街都有得買,但這間食店的砵仔糕在眾多之中最好吃,内裏有好多紅豆,但價錢有點貴。

造訪日期: 2016年10月
感謝 ckn540
2016年9月26日

今次去開福華街, 就一定會去坤記糕品, 本想食至愛的芝麻糕, 可惜剛剛賣完, 只好買件砵仔糕試一下, 價錢是有點貴, 只有零碎的紅豆, 不過口感都幾煙韌, 但覺得不太抵食.

造訪日期: 2016年9月
感謝 kimkimBB
2016年9月11日 透過行動裝置

咁啱經過呢間舖頭,於是就買咗件平時少機會食得到既白色砵仔糕。砵仔糕柔軟不太甜。唔知會唔會因為被米芝蓮推介而被業主狂加租,再加埋店舖位置易揾,就嚮深水埗地鐵站B出口隔籬,所以食品價錢較其他賣同類食品既店舖貴, 砵仔糕賣$7一件。

造訪日期: 2016年9月
感謝 929ls
2016年8月24日

到深水埗電腦商場, 順道到坤記糕品買芝麻糕, 依然是芝麻味濃, 保持水準. 還看到有馬蹄糕, 紅豆糕, 白糖糕等兒時喜愛的甜品, 可惜之前食了麵, 否則一定要品嚐一下. 只好留待下次了.

造訪日期: 2016年8月
感謝 ricky3408

查看過坤記糕品專家的旅客也查看過

去過坤記糕品專家嗎? 請分享你的經驗!