“2人外賣自取套餐😋”

牛扒先生 (新城市廣場)
香港排名第2,568 (共15,288家餐廳)
周圍地區: 新界
周圍地區: 新界
3 週前評論 透過行動裝置

身邊好多朋友介紹我食自助餐可以去Mr. Steak
未有時間去約朋友試吓自助餐
今次先試吓最新推出嘅2人外賣自取套餐

套餐內容包括是日精選湯、意式肉丸配薯蓉、煙肉野菌卡邦尼意粉、美國安格斯西冷牛扒
仲有4款自選頭盤同甜品 好豐富!

安格斯西冷肉質好嫩滑 脂肪分佈好平均
薯蓉好幼滑 配埋肉丸 食唔停口
甜品都好好食 有酒店級水準 好有驚喜✨

外賣自取包裝好好 攞到翻屋企都完整無缺
簡單翻熱就食得 份量仲好多 係屋企都可以開大餐

造訪日期: 2021年4月
感謝 cwycassie

2020年10月29日

餓到死既一日,十分需要一個豐富午餐令我繼續有力戰鬥落去,所以見到「LUNCH BUFFET」,二話不說直接沖左入去。

作為一個MEAT LOVER,我ORDER左一個薄燒牛扒配沙律。本身對塊扒都無乜期望,諗住主力食沙律同甜品BUFFET,但Mr. Steak 始終係 Mr. Steak︰肉質尚嫩,不過不失,但勝在GRILL味濃郁 (7成熟,唔好同我講$100既薄牛扒叫5成熟= =),以100蚊貨仔嚟講,驚喜滿分。

至於沙律同甜品,味道不錯,種類各式各樣,款式接近二十種,相當豐富。食物除左可以填飽個肚,更甚既喺一種視覺享受,真係望到都流口水。

造訪日期: 2020年3月
2  感謝 kirbyandfood
2020年2月14日 透過行動裝置

牛扒先生的牛扒很不錯,不會過韌,又有牛的蘇味,我最喜歡他的牛蘇味。另外我也最愛他的半自助沙律吧,滿足我的慾望!

造訪日期: 2020年2月
感謝 JoyceW2056
2019年7月25日

自家制麵包拎上手佢既麵包仲係熱辣辣,最岩我尼種鍾意加牛油食既人;p 麵包好鬆軟,咬落去就好似食緊海錦蛋糕既感覺香煎鵝肝芝士燴意大利飯一開始望佢既樣好似好膩咁,因為佢成碟飯佈滿晒芝士,但用左酸酸既醬淋係鵝肝同飯上面,所以中和左膩既感覺。硬硬既意大利飯配上軟冧冧既鵝肝,有唔同既口感。羊架配紅酒汁今次叫左個7成熟,所以食落D肉好冧同唔會韌。而佢羊架好肥美,所以咬落食到羊既油香。因床為我怕羊既SO味,所以好少叫,但尼個食落又唔會話好so,如果怕既朋友,可以點埋個紅酒汁食,咁就唔怕so。

造訪日期: 2019年1月
感謝 CHIUW61
2019年4月24日

眾人提議食半自助餐,剛好餐廳正做3月生日優惠,4人同行,1人免費,我們一行剛好4人
餐湯龍蝦湯好香濃好滑亦夠熱,沙律吧款式選擇多食材新鮮
主菜我們4人點了兩個美國西冷薄牛扒、煙燻燒烤英國豬肋排、法式香草烤羊鞍扒,賣相唔錯,個人推薦羊鞍扒同薄西冷扒

造訪日期: 2019年3月
感謝 winnie7713967

查看過牛扒先生 (新城市廣場)的旅客也查看過

去過牛扒先生 (新城市廣場)嗎? 請分享你的經驗!