“煙燻麥炸雞🍗”

麥當勞 (黃金海岸商場)
香港排名第4,024 (共15,301家餐廳)
周圍地區: 屯門
周圍地區: 屯門
4 週前評論 透過行動裝置

去開食晚餐,見McDonald's又出左新口味炸雞喎 ,當然第一時間走去試啦。

煙燻麥炸雞好有驚喜,煙燻味的確好濃郁,未食已經聞到夠哂香。食落仲Keep到麥炸雞嘅高水準,外皮超脆夠crispy,雞肉就保留到juicy嘅肉汁,煙燻味香得黎有d spicy,但係唔會太辣,非常有層次,食過返尋味。

下次叫桶裝,同朋友開心share先

@mcdonaldshk#麥當勞#麥炸雞#新口味#McDonaldsHK#煙燻麥炸雞#imlovinit

造訪日期: 2021年4月
6  感謝 delish_hk

2020年2月12日

新年期間限定,有角落生物的利是封,所以我吃了招財福堡,黑椒汁十分美味!亦有扭扭薯條!盒印有角落生物。

造訪日期: 2020年1月
感謝 PiggyC9
2019年11月2日 透過行動裝置

路過黃金在這裡抖一下的確不錯!每逢週末都非常熱鬧,很適合一家大小來吃個下午茶,然後到沙灘玩一下,非常化算又舒適!

造訪日期: 2019年10月
2  感謝 edmondfever
2019年10月25日 透過行動裝置

假日黃金海岸麥當勞超多人,想吃新上市的綠茶雪糕,雖有雪糕專櫃,但沒有店員,還是要拍一般隊伍之後等好久。

造訪日期: 2019年10月
2  感謝 jctw_travel
2019年9月1日 透過行動裝置

呢間麥當勞餐廳靠近遊艇會碼頭,亦提供部分戶外座位!
不過對外交通不便,只有城巴962B , K52 巴士,52X巴士等或新界的士到達。

造訪日期: 2018年12月
感謝 woodybuzz123

去過麥當勞 (黃金海岸商場)嗎? 請分享你的經驗!