“價錢合理的晚餐😋😋”

元気壽司 (彌敦道)
香港排名第4,129 (共15,377家餐廳)
周圍地區: 佐敦/油麻地
周圍地區: 佐敦/油麻地
4 週前評論 透過行動裝置

又到星期六啦,happy Saturday,今日經過佐敦元氣分店,啱啱裝修完即管試一試,我哋一行三人入到去見到元氣,入邊好靚好光猛,侍應安排我哋坐角落位,一坐低我哋就叫咗三文魚壽司,元氣卷,軟殼蟹手卷炸蝦卷仲有我最愛嘅炙燒帶子壽司大件又夾抵食,真係好好味,又新鮮,最後梗係要試埋個甜品啦佢而家有個新嘅甜品,就係日本北海道朱古力慕絲蛋糕,真係好好味一試難忘加埋側邊有啲白色暇既cream,同埋而家做緊promotion,堂食食滿$ 150元就可以加$ 22元換購角落生物毛巾公仔,我當然唔少得要換返一隻回家啦

造訪日期: 2021年4月
感謝 Explorer24344834939

2019年12月31日

第一次黎這間元氣,都唔算多人即刻就有位啦,出品都幾新鮮,點左個炸多春魚有驚喜,炸得好酥化,仲有紫菜味添,好推薦呀。

造訪日期: 2019年12月
2  感謝 ryanli007
2019年12月31日 透過行動裝置

上星期日6:30pm左右經過佐敦,發現有元氣壽司招牌就下樓梯往地庫一層。當時客人不多。
從迴轉帶拿了三文魚刺身、大蝦刺身、三文魚壽司,還點了肥牛烏冬、飛魚籽軍艦、甜蝦壽司,最後看見三文魚刺身很新鮮,還多吃了一碟。整體來說,是很美味的!
結賬前,我聽見旁邊一家人有優惠,於是我問了職員如何成為會員。那個姨姨職員很耐心跟我講解,語氣柔和,態度良好。 最後,只是下載了APP儲累計消費額。下次要再食三文魚刺身!

造訪日期: 2019年12月
2  感謝 Tung091313
2018年10月18日

這間分店於大廈地庫,雖然內裡不算寬敞,但都不擠迫!我們打開餐牌選擇了壽司,卷物,手卷,烏冬和炸物!! 小柱和北寄貝壽司是我的最愛,我喜歡小柱細細粒帶子與紫菜一齊吃,比起帶子壽司多了一份紫菜味道!!北寄貝好爽口,又凍又新鮮!!加州小卷和炸蝦卷最適合不食生冷食物的朋友,軟殼蟹手卷是必食!!有好多沙律醬,再加少少豉油,非常好味,烏冬比較簡單,但都有味道,不算好齋,日式炸雞無骨,既香脆又熱滕滕!我已經很久沒有食,但仍然保持住以往水準!!味道不錯!!

造訪日期: 2018年10月
感謝 lovecaca
2018年5月4日 透過行動裝置

元氣壽司一直都有光顧 唯獨今次到的這家分店是超出預料 壽司不新鮮 器皿也不乾淨 最後沒有吃飽就走了 所以也沒有在這家店消費很多錢

造訪日期: 2018年5月
感謝 kinjiwong

去過元気壽司 (彌敦道)嗎? 請分享你的經驗!