“因為疫情嘅關係,終於”
Burger Joys的評論

Burger Joys
香港排名第33 (共13,941家餐廳)
周圍地區: 大佛口
周圍地區: 大佛口
2020年5月31日 透過行動裝置

因為疫情嘅關係,終於有時間可以出去唞吓氣食返啲正常嘅嘢,所以今次我哋去遠少少去灣仔一帶,地理位置10分方便地鐵站一出行7分鐘就到,舖頭嘅座位唔多都可以坐到六七台,依間漢堡店非常有名喺亞洲地區所以我都慕名而來去試吓食。
當然要試吓佢個魚柳包跟餐可以有埋薯條同埋汽水,之後大概5分鐘餐就已經就到,先講個魚柳包,快魚柳炸得好香口食落去趣卜卜而且薯條好新鮮非常有口感,係我食過最好食嘅一間漢堡店,而且價錢亦都非常合理唔會偏貴,除此之外呢度仲可以嗌酒飲好適合收工同朋友一齊吹吓水食下野舒緩下壓力。

感謝 borislo1221

2020年5月27日 透過行動裝置

這間餐廳主打的就是漢堡快餐, 這是一家令你意想不到的餐廳, 內裡座位寬闊,十分舒適,加上冷氣十分充足,但最重要的還是漢堡, 新鮮即叫即做,絕對美味。 但我最喜歡的就是強勁節拍的音樂 ,令我十分興奮和舒服。

感謝 yatpingl
2020年5月26日 透過行動裝置

疫情仍在,唯有繼續買外賣。但係外賣pizza、飯盒都食到厭啦!今日經過灣仔坐巴士回家,靈機一觸,不如去Burger Joys 外買burger 回家吃。計一計時間,買完外賣坐巴士返去都不到半個鐘,應該唔會攤凍掛。
以前去過嘅Burger joys, 疫情真係少咗人,但店員好welcome 我地外賣,服務態度好親切又爽手。
叫咗一個雙倍芝士牛肉漢堡、一份蘑菇漢堡,一個配沙律,一個配薯寶。又食過薯寶嘅,一定有讚冇彈。
order 完等了十分鐘,見佢哋好忙碌咁即刻做俾你,係即叫即做嘅。之後會將所有order轉在你面前等你confirm 先至入袋。
果然返到屋企,個包仍然係暖嘅,薯寶仍然好脆。嗰份牛肉漢堡真係好juicy, 蘑菇亦好香。yummy !外賣到咁正嘅burger俾阿仔食,佢滯留在家中亦都好開心,大滿足!

感謝 Discover809597

黑松露薯條即點即炸
食落去好香脆 但係亦唔會覺得油膩
配上黑松露 真係食到停唔到口

造訪日期: 2020年5月
感謝 571miuw
2020年5月16日 透過行動裝置

依間野真係bookmark佐超耐,今日終於的起心肝去試‍♀️ 估唔到九點度到都依然要等~ 除佐招牌之後仲有小食提供平時仲有得睇波
Signature double cheese burger $139
超級勁厚好足料!!無咁大個口都咬唔到 包身好鬆軟,個漢堡扒勁juicy仲要有埋芝士真係超邪惡一咬口感勁豐富,配料同漢堡扒爭住衝出黎 蕃茄酸瓜洋蔥令個包更惹味同開胃
+$41 combo 有半杯啤酒/汽水+薯條
我地選擇佐啤一啤佢爽!!仲加佐$11轉芝士薯條 芝士比得一啲都唔手軟,條條都食到芝士味 但唔知係咪因為咁搞到薯條好似唔夠脆
總結,唔知係咪我充滿期待咁黎,覺得好似唔夠驚喜 不過個包身係幾抵讚既而且用料真係一啲都唔馬虎同埋野食真係好足料既‍♀️ 同埋似酒吧咁所以傾計都幾舒服

感謝 vvvfoodies

去過Burger Joys嗎? 請分享你的經驗!