“貴價海皇”

鯉魚門海鮮酒家
香港排名第3,296 (共15,446家餐廳)
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
2021年5月31日 透過行動裝置

終於明白d人5去鯉魚門既原因,乳鴿一隻,蒜蓉菜心,二隻尿蝦,一條象拔蚌三隻牡丹蝦刺身,兩隻奄仔蟹,3隻貴妃蚌,成為2580,埋單時以為去咗黑店,最重要5好怕羞問清楚d海鮮買咗幾多,加工費多少,我自覺去利園食飯仲好過,起碼寫明幾多

造訪日期: 2021年5月
感謝 Tastingfood236

2019年3月13日 透過行動裝置

去鯉魚門食海鮮,
而家已經方便得多,
又有地下鉄,
又可以東區走廊東區海底隧道直出。
氣氛仍好,不過有時有異味。

造訪日期: 2019年3月
感謝 Tomaz
2019年1月15日

鯉魚門海鮮酒家,佢地烹煮海鮮真係好好食,樣樣都好味,今次食左:椒鹽炒瀨尿蝦,好香好惹味,每次都食到唔夠喉!芝士焗龍蝦,lee個真係無得彈,係lee道食先係最正,真正濃厚芝士焗,但唔可以食得太多,因為連埋d伊麵食會好快飽呀!蒜容蒸扇貝,薑蔥豉汁鮑魚,豉椒炒聖子皇都好味呀!飯後仲奉送魚湯,同埋生果有木瓜+芒果,超好!

造訪日期: 2018年4月
感謝 CHIUW61
2018年8月18日 透過行動裝置

朋友推薦說到香港應該吃次海鮮,所以打了個車就來了,公交車過來很麻煩。零零散散的幾家海鮮店爭搶着拉客,我們圖省事就在飯店旁邊的那家買了,也沒詢價,反正肯定挨宰,呵呵。買了一個蟹,二個皮皮蝦,一個海螺,一些蟶子,一斤蛤,點了一個芥蘭,三人一頓飯共花了約二千港幣吧。

感謝 zy2015

食完飯就可以係大街行下

造訪日期: 2018年6月
感謝 tommytang105

查看過鯉魚門海鮮酒家 的旅客也查看過

去過鯉魚門海鮮酒家 嗎? 請分享你的經驗!