“特色新鲜果酱”
一起果醬 的評論

一起果醬
香港排名第1,820 (共13,939家餐廳)
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
2020年6月4日 透過行動裝置

炎炎夏日,到訪此小咖啡店,除各式飲品外,主打新鲜果醬,有很多種果味供選擇。推薦點選九格果醬多士,試齊9款味道。另外士多啤梨燒豬肋骨鬆軟。冰凍咖啡飲品不錯。

造訪日期: 2020年6月
感謝 clui888

2019年10月8日

呢間餐廳是支持反送中的, 內外設有特色場比人貼comments,

佢地自家製果醬, 好新鮮. 我同老公去食早餐, 老公食All day breakfast, 我選了牛角包 好鬆化。 配玉桂蘋果果醬, 非常好味。

服務有禮。 值得推介

造訪日期: 2019年10月
感謝 Young P
2019年8月6日 透過行動裝置

以為是一般一般的咖啡店,
這樣有一半是對,
因為名字,你可猜到他們是自製菓醬,
不健康又治癒,
是有心有愛小店。

造訪日期: 2019年8月
感謝 Tomaz
2019年4月30日

位於西貢的一起果醬附近有好幾間cafe但都係呢間最好味天氣好時坐outdoor,放假仲有好多人帶埋狗狗坐outdoor 添!weekend訓醒黎食個brunch,超寫意#classicalldaybreakfast #全日英式早餐 $79最特別呢度個多士有好多款果醬俾你揀,而我最愛蛋黃菠蘿,9唔搭8但估你唔到咁夾又香又甜揸住烘到脆卜卜嘅多士食真係好好味架滑蛋睇個樣都知夠滑,有蛋味菇菇都炒得好香,每樣食物水準以上,所以係飯堂

造訪日期: 2018年10月
感謝 CHIUW61
2019年1月3日 透過行動裝置

這家店近日人氣開始減少,第一次嘗試下午茶,九宮格多士很厚,司康餅不太鬆軟,果醬做得不錯,但供應太少,飲品偏貴

造訪日期: 2019年1月
感謝 Mr T

去過一起果醬 嗎? 請分享你的經驗!