“幾好食”
又一棧的評論

又一棧
香港排名第2,759 (共13,891家餐廳)
價位: US$5 - US$10
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 預訂
周圍地區: 九龍塘

又一棧位於香港既又一城,係香港既中心地帶,入面主要係食中菜,小籠包十分好食,味道唔錯,坐位都幾舒服。

造訪日期: 2019年3月
感謝 chigorxd

2019年5月21日

又一棧提供京菜,價錢相對比較貴,但食質素如松子魚,北京填鴨等都不錯,又好食,而且環境舒適,適合朋友傾計。

造訪日期: 2019年1月
感謝 Emchem
2018年1月30日

食物質素中上, 份量足夠, 價錢合理, 地方舒適。如果是一大班朋加聚會, 可以選中午飲茶, 叫幾個小菜炒粉麫飯, 分享來吃。環境沒有一般香港的酒家茶樓那麼嘈吵。

造訪日期: 2018年1月
感謝 NgarW1
2018年1月30日

地點很方便, 在又一城高層, 週末特別多客人, 最好先訂位, 晚餐限時一個半小時。這裡價格比較高, 味道只屬中等, 不算太突出, cp值不太高, 唯一優點是環境很好, 職員服務尚可

造訪日期: 2017年6月
感謝 Ricky_HK
2017年10月1日 透過行動裝置

又一棧屬於美心中菜旗下分支,主要提供京菜。一般大路京菜例如北京填鴨,松子魚和叉子燒餅都做得不錯,但整體食物價錢比較貴。

造訪日期: 2017年9月
感謝 RJasonChan

查看過又一棧的旅客也查看過

去過又一棧嗎? 請分享你的經驗!