“Value of money”

California Pizza Kitchen
香港排名第2,729 (共15,714家餐廳)
價位: US$20 - US$25
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
2022年6月15日 透過行動裝置

好食,亦都唔貴
半自助運作,落完單坐低,自己招呼自己,例如自己斟水,拎餐具之類
然後職員就會將嘢食送到身邊,非常夠熱❤️

造訪日期: 2022年4月
感謝 Sightseer52391787423

2021年10月5日 透過行動裝置

十月一日國慶假期,約會好友一齊食午餐,傾吓計 彼此關心問候,也是不錯

開張不太久 California Pizza Kitchen 於屯門巿廣場,不妨試吓
環境裝潢靚靚、吊燈漂亮,卡位坐得舒服
11 點幾,目睹已經差不多坐滿,都是剛剛到了,幸好我哋有訂位
看看餐牌,意粉、湯、薄餅、沙律等等

瘋狂cheese 迷我 一定會點
五色芝士 、鮮茄 Pizza
新鮮番茄片、羅勒
混合了Mozzarella, Monterey Jack, smoke Jouda and Romano …. …太好吃
口腔滿滿 好開心

Santa Fe Bowl 聖特菲營養沙律配青檸雞肉
材料多多,菠菜、番茄 甜甜粟米黑豆、紅椰菜,牛油果夠香滑 …
喲 竟然有意米,第一次
撈秘制特色沙律醬,口感豐富
雞肉似是烤過,味道都ok

來一 大jar 凍飲
passion lemonade
酸酸甜甜,爽、消暑暢快

造訪日期: 2021年10月
感謝 cchbonnie
2019年12月29日

這店不是第一次吃,回頭,因為不差.今天來到商場已經是下午茶的時段,又是假期,找個沒那麼飽滿的餐廳吃東西.點了一個墨西哥taco,因為這個我在家裡不曾做過,我要學習.吃完了,覺得並不怎麼樣難處理.這個菜的好處是蔬菜很多.

造訪日期: 2019年12月
感謝 yan nar w
2019年11月19日 透過行動裝置

2人套餐 368
我地揀左:
·墨西哥粟米湯
·美國蘑菇芝士雲吞
·烤美國特級安格斯肉眼扒
·仲夏之夢 20(跟餐)

✅ 蘑菇餡同芝士雲吞好夾 加埋芝士醬邪惡度爆登
❔ 肉眼扒外圍有一層根同肥膏 但係肉都算容易咬開 而且有牛味
❔ 墨西哥粟米湯同一般嘅餐湯好唔同 濃稠得黎又帶點酸味 未必人人接受到

Taste:3.25/5
CP值:3/5
‍♀Service:3/5
‍Stylishness:3.25/5

造訪日期: 2019年8月
2  感謝 lepetitmichaeael
2019年8月26日

這間餐廳已經光顧多次,還是會再去的.因為食味真的很好,每次去都選擇之前食過及未食過,都會覺得很美味. 而且這裡坐住也很舒適,GATHERING好地方.

造訪日期: 2019年1月
感謝 leik

查看過California Pizza Kitchen的旅客也查看過

中國香港

去過California Pizza Kitchen嗎? 請分享你的經驗!