“我家的飯堂”

Ruby Tuesday (MegaBox)
香港排名第3,065 (共15,458家餐廳)
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
2021年5月30日

經常到訪的餐廳。食物種類多,也有素食。食物質素保持一定的水準,坐得舒適,服務態度好,每次也是愉快的來,愉快的走。值得嘗試和推介!

造訪日期: 2021年5月
感謝 mag252021

2021年2月16日

初時安排座位,因為唔想分枱先留資料等位,等左一個鐘最後安排都係分開枱,然後話因為多大枱要留俾其他人,完全係白等左一個鐘,咁我點解一開始要等一個鐘? 就係唔想split table。咁既安排真係好過份,完全無視客人既需求。或者只重視其他客人要求,因為要安排俾其他客人而無辦法同家人同坐

造訪日期: 2021年2月
感謝 Voyage55867304740
2020年12月9日

多年來 RubyTuesday 也提供不錯食物、質量也不錯、現在疫情當前真的影響嚴重,史上未見是否可以跨過這一關呢?也要看看是否有更多的創新給引

造訪日期: 2020年12月
感謝 Kenny C
2020年6月6日

三文魚飯面的火箭菜葉有兩片已經變黃,但是廚師仍放於飯面,這嚴重影響食慾。希望你們加以改善,這讓食客留下壞印象。

造訪日期: 2020年6月
感謝 denisetai_liu
2020年5月19日

入座率高但服務生太少,飲品要追問才有,而飲品( strawberry lemonade)嘅士多啤梨肉出奇地少只得3小粒,與鰂魚涌舖相差很大。 Mega size嘅飲品比平常份量細,感覺是偷工減料。 希望下次有所改善。

造訪日期: 2020年5月
感謝 Manchi_ymc

去過Ruby Tuesday (MegaBox)嗎? 請分享你的經驗!