“好味黑糖包”

Outback Steakhouse (屯門市廣場)
香港排名第1,213 (共14,614家餐廳)
周圍地區: 屯門
周圍地區: 屯門

與好友相聚很喜歡食呢間,坐得舒服,食物大大碟,夠飽肚。我哋叫咗幾set, 每set 有餐湯、主食、飲品,但湯已沒有附送沙律 chopstick主菜未嚟前,先會送上黑糖包,呢個係我至愛,包身軟又夠熱,再加忌廉芝士,真係食唔停,我一個人已食咗一條
炸磨菇 磨菇表面炸得金黃酥脆,切開內裡非常多汁,吃到磨菇原味,又唔覺得膩,最好趁熱食
燒雞肉芝士夾餅配薯條 夾餅熱辣辣,微脆,餡料是熱熔的芝士和肉質鮮嫩的雞胸肉,香甜可口,有咬口,頗為健康,再加上粗脆薯條,味道唔錯
美國精選肉眼牛扒 肉眼牛扒厚薄適中,食落唔鞋,牛味香濃,薯條粗身之外仲炸得外脆內軟
香煎盲糟魚 魚皮煎到金黃香脆,魚質嫩滑,加上少許檸檬汁在魚柳上,清新香口,底層配有炒飯

造訪日期: 2020年11月
感謝 KKMan123

4 週前評論 透過行動裝置

一家人午饍去吃西餐outback, 多年前吃過被店裡黑糖包吸引住...
(芝士煙肉薯條)
軟滑香濃芝士+煙韌煙肉碎溶入薯條內, 薯條還很香脆。
(燒雞肉芝士夾餅)
夾餅裡至少二至三片雞肉, 芝士分量亦多配以似蜜糖芥末的醬, 點薯條也不錯。跟餐配以炸薯條,是日餐湯,黑糖麵包。
(燒肉醬味豬肋骨)
豬肋骨多肉汁, 肉質鮮嫩,味道濃郁又不會過鹹,分量頗多, 配醃菜, 酸酸地, 味道適中。跟餐也配以炸薯條,是日餐湯,黑糖麵包。
(澳坊芝士漢堡)
漢堡包尺寸也大, 肉厚多汁, 口感不錯。
跟餐配以炸薯條,黑糖麵包。
P.S.=> 黑糖麵包, 包身微暖, 搽cream cheese 幼滑美味!
跟餐還有飲料, 有氣水, 奶茶, 檸檬茶,咖啡等...

造訪日期: 2020年10月
感謝 Passport12345678
2020年10月19日

價錢又抵又好食. 有Lunch套餐, 有湯、沙律、麵包、主菜再加嘢飲, 最平嗰款唔使$100. 環境又好, 招呼又一流. 食物同menu D圖真係9成似, 絕對無犯商品說明條例. 哈哈~~~

頭盤個麵包超好味, 外面脆脆地, 裡面軟冧冧, 加埋cream, 正!

香芒燒雞肉沙律, 屋企人like沙律, 頭盤包沙律, 都仲要叫多個主菜沙律

燒盲槽魚柳, 魚肉好滑, 又無腥味, 魚味好濃

燒肉醬味豬肋骨, 好冧, 加埋醬汁好好味

燒加拿大有骨黑毛豬扒, 件扒好厚, 煮到啱啱好, 肉質唔會鞋sap sap

造訪日期: 2019年11月
感謝 Henry C
2020年3月6日

環境十分舒適,無論有四個或是十幾個嘅朋友,我覺得都可以在這裏慶祝,食物都幾大份,而且黑糖麵包可以無限點,那個麵包我和朋友每次都會點多一至兩次,不會太甜味道很好,我建議可以點炸蘑菇,出邊很少吃到這種口感的食物

造訪日期: 2019年12月
感謝 carlyyum
2020年2月14日

下午茶餐雖然比午餐便宜,但沒有黑糖麵包、沙律及餐湯,所以,我也不會等下午茶。
燒春雞配飯、雞肉墨西哥夾餅。

造訪日期: 2020年2月
感謝 PiggyC9

查看過Outback Steakhouse (屯門市廣場)的旅客也查看過

去過Outback Steakhouse (屯門市廣場)嗎? 請分享你的經驗!