“高水準晚餐”

Ruby Tuesday 將軍澳分店
訂位
香港排名第3,471 (共13,978家餐廳)
價位: US$78 - US$428
周圍地區: 西貢
周圍地區: 西貢

工作人員服務質素良好,食品夠熱,份量足。拼盤中有薯皮,雞條和水牛城雞翼都處理得很理想,必點之選,希望下次能保持水準。

造訪日期: 2020年6月
    • 氛圍
感謝 GL0115

2020年4月29日

海鮮選擇可以更多樣化, 例如加入鱈魚同炸魚薯條等菜色
餐具方面,發現好多分店都唔乾淨,好影響食慾,希望可以做好啲清潔
上菜時既醬料份量太少,而且調味料要另外order先有比較麻煩

造訪日期: 2020年4月
    • 氛圍
感謝 RTmember
2020年1月16日

食物做的很好吃哇,但是肋排有一點點糊;西蘭花和土豆泥都很好吃啦;這次服務還不錯哦,有個小哥很熱心的服務,還有遞濕紙巾給我,主動加水,比以前好很多啦,以前有些服務生都不會理人。光線還是比較暗,個人會比較喜歡亮一點點的光,雖然是西餐廳的風格,但也需要稍微亮一點 比較有食慾吧。這次的分量都超多的,吃不完就打包帶走啦

感謝 Potatonie
2019年6月15日

假期比較喜歡到RubyTuesday 地方大,食物水準高1)西冷牛排肉汁豐富有口感同肉眼相比,我喜歡西冷多2)意粉中規中矩啦3)紐約芝士餅大件不太甜芝士味又不太濃,我就好喜歡

造訪日期: 2018年9月
感謝 Dennis Y
2019年5月28日

我買咗兩張coupon, 每張面值$600 (只係比$180), 我book 位時已經講定要分單, 我細佬有會員卡, 有半價, 一齊坐, 不過分單比. 我哋叫咗必食燒排骨, 西冷, 意粉, 和牛漢堡,..... 食物好食, 不過, 都係會員比較化算! 下次就唔好買coupon!! 女侍應都好好招呼, 下次都係以會員價來!

造訪日期: 2019年5月
感謝 Pringles866

查看過Ruby Tuesday 將軍澳分店的旅客也查看過

去過Ruby Tuesday 將軍澳分店嗎? 請分享你的經驗!