“煙燻麥炸雞”
McDonald's的評論

McDonald's
香港排名第58 (共219家小吃)
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 宵夜, 早餐
周圍地區: 尖沙咀

味道方面就幾有層次
一咬層皮脆卜卜 聞落煙燻味幾出
再咬多幾啖微微辣 肉質都幾juicy
另外每件雞雞都好大件
食落啖啖肉 滿意呀!
不過我同屋企人都覺得再叫桶餐就會叫每款兩隻味
咁就可以食個全餐,三隻味都食到晒

造訪日期: 2021年4月
感謝 Exploremorewithleung

2020年7月20日 透過行動裝置

18件麥樂雞再出現喇☺️,買返份黎過下癮先。

蜜糖芥末水準一樣,甜甜地唔重芥末味,我自己覺得佢似芝麻沙律醬多:really:

韓式辛辣好香辣️,係紅卜卜既醬點一下麥樂雞,你會見到有既紅色辣椒片,係真係辣架,唔係得個名,辣得來好野味

星洲咖喱好耐之前試過但唔好食,今次再試,的確唔錯:like:。以為會辣?Sorry,原來係有少少甜。醬汁唔太杰,聞落咖喱味一般,尚算合格

香草檸檬。好清新嘅感覺,有啲啲驚喜。香草味都有少少,但檸檬味會偏多的,食落口酸酸甜甜好開胃,仲好香檸檬味。

今次18件麥樂雞呢四個醬都幾好食,唔似以前總有一兩個係伏

造訪日期: 2020年7月
感謝 kkyy0401
2020年1月25日

位於尖沙咀,可以乘坐港鐵到尖沙咀站,然後步行3分鐘,去太空館之前先吃飯,叫左個 豬柳蛋漢堡超值套餐,熱又好吃,尖沙咀地區的價格非常合理,但是,這家店似乎搬了(不確定)

造訪日期: 2019年8月
感謝 Ck L
2020年1月2日

一連八日推出優惠的麥當勞,吸引不少市民光顧,我自己想吃士多啤梨蛋糕脆脆麥旋風,還有全日早餐,相信這也是香港人的寫照吧。

造訪日期: 2020年1月
感謝 d_dragon2018
2019年12月19日

我今次來好是為了飲這家最新出麥提莎熱朱古力,我覺得很好飲,還有朱古力甜品送,有口感的享受,很不錯很好吃。

造訪日期: 2019年12月
感謝 kelvin319

查看過McDonald's的旅客也查看過

去過McDonald's嗎? 請分享你的經驗!