“外賣街角Cafe”
Brew Bros Coffee的評論

Brew Bros Coffee
香港排名第35 (共643家咖啡和茶)
周圍地區: 上環
周圍地區: 上環
2021年4月6日

因為成日去附近嘅關係,喺Brew Bro開業初期已經開始幫襯,佢哋嘅食物感覺相對fresh。

適逢信用卡有優惠,就選擇咗叫外賣送佢屋企。可能因為本身個餐唔係熱食,即使係外賣,仍然保存到水準。多士上面厚厚嘅一層牛油果,相當足料。而我最鍾意食嘅Matcha Oat Milk Bircher Muesli,淡淡的綠茶味加上多款不同嘅水果,令到成個早餐健康得來亦唔會太dry。

造訪日期: 2020年12月
感謝 KaiserW27

2020年4月12日 透過行動裝置

中上環既大街小巷 藏有唔少咖啡店 真係去極都去唔完 Brew Bros設計簡約 裝橫以木為主調 有個窗口吧枱位 打卡都唔錯

▪️Pancake with seasonal fruits, ice cream $98
Pancake賣相好靚 但係食落就比較普通 (有小小似麥當勞既熱香餅) 班㦸帶小小厚度 口感實在 鬆軟濕潤帶蛋香 面頭有唔少既生果 士多啤梨 提子 香蕉 仲有唔少果仁 加埋雪糕 味道同口感都幾豐富 整體中規中矩 定價偏高

▪️Cappuccino $38
咖啡反而有驚喜 咖啡店選用嚟自墨爾本既咖啡豆 入口順滑 味道香醇

⁣⁣ ▪️Café mocha $50
朱古力味同咖啡味都比想像中淡 不過食完pancake再飲 味道感覺上會較為突岀

造訪日期: 2020年3月
感謝 sistersnfood
2019年7月23日

聽說是日藉咖啡師主理的, 很久前已經想試; 店內裝潢簡潔給人一種潔淨型格的感覺
今日到來點了杯Flatwhite, 咖啡味帶著陣陣果香是我愛的味道

造訪日期: 2019年7月
2  感謝 winnie7713967
2018年12月30日

Cafe位於上環街角,環境幾清淨,啱曬hea住嚟食brunch喺all day menu揀咗兩款食物,雖然個名唔同,但內容萬變不離其宗,都係多士、三文魚、水波蛋同沙律菜 麥包多士偏硬,用盡九牛二虎之力先切得開 水波蛋煮得幾好,好流心牛油果醬嘅份量都幾多☕️ 對咖啡有啲期望,聽聞係墨爾本豆,但飲落又試唔出當中嘅風味另外奶泡可以再細膩啲。整體就係一間簡簡單單,不過不失嘅cafe

造訪日期: 2018年12月
感謝 hapoter123
2018年11月12日 透過行動裝置

佢無物野揀但就有凍嘅蒸漏咖啡,咖啡☕️豆令,但就貴左些少,要成四十蚊先係星字頭中杯嘅大小,但味道及服務俱佳!

造訪日期: 2018年11月
感謝 392pandac

查看過Brew Bros Coffee的旅客也查看過

去過Brew Bros Coffee嗎? 請分享你的經驗!