住宿的最低價格
查⁠看優⁠惠
2021/08/13 前可免費取消
ExpediaUS$71
FindHotel
評論 (3,687)
今天 透過行動裝置

入住很多次酒店 我覺得如心最舒服 房底夠大 窗外環境好靚 仲好風水添 樓層石萍姐姐 態度很好, 有時經過都會主動打招呼問候一下, 當然清潔非常好,夠仔細 ,又有同我做消毒拖地 ,我覺得係一流嘅服務 未住過嘅應該嚟試下, 仲有泳池同健身室㖭

住宿日期: 2021年8月
旅程類型: 商務旅行
感謝 mrpang3919
3 天前評論 透過行動裝置

入住月租計劃價錢合理房間夠大設備齊全設有Wi-Fi上網電腦亦可以博上電視機作用途非常方便而鄰近亦有大型商場及食肆酒店也連接商場就算打風落雨都冇問題而房間服務方面樓層姐姐yo-yo 張小姐及明香小姐服務到位態度很好也即時解決客人的需要,亦能達到客人的要求10分推薦這酒店給朋友

住宿日期: 2021年8月
旅程類型: 單人旅行
1  感謝 petmoko
3 天前評論 透過行動裝置

差不多住了一年多,面向海景景觀一流,有日落是更加美麗,環境也很方便,商場連接酒店附近也有食肆及商場是,關於酒店疫情間消毒得很徹底,而管理我的房間伍蘭英小姐事事上心客人所有需要一一做到十分細心在此感謝,值得推薦

住宿日期: 2020年9月
1  感謝 kevinhD7739UQ
3 天前評論 透過行動裝置

入住半月了,整體滿意,服務態度好。
海景靚,位處巿中心,十分方便。服務員李光秀清潔服務一流,以客為本。

1  感謝 simonwV6217YV
4 天前評論

想找一間價格相宜的房間長住一段時間,希望有個員工定期處理續租事項,不用每個月自己上網book,於是就詢問一下酒店。

酒店報了一間價位稍高的房間,本人再問比較便宜的,酒店處事乾脆利落,直接說已Full Booking ,不稀罕也不用多說,直接KO看不上眼的客人。有趣的是:明明酒店官網是有房供應的,找員工報價竟然說Full booking。真心不明白,就算官網hold了房來賣,有客人想住也應盡快賣房,賣得一間蝕少一間,這樣趕客,明顯是酒店財力雄厚得驚人,不需要住平房的cheap客!

估唔到這間酒店Sales 部門的員工最能令你有家的感覺:就像對待家人一樣的愛理不理,開不開單沒所謂,想住平價房間的客不稀罕。是我的錯,想長住平房還想有account manager, 要住自己死上網book就可以,千萬不要打擾員工。

感謝 808floral
6 天前評論 透過行動裝置

第一次入住如心酒店,感覺出乎意料之外嘅好,酒店設施所有都好好,泳池也很不錯,樓下就係商場,十分方便,餐廳都有好多選擇,地段真係好唔錯。

房間整潔衛生,寧靜,住高樓層個感覺真係好唔錯,房間空間感一流,浴缸舊兩個人用,house keeping 姐姐效率高,一整日都覺得自己去咗旅行。

入住係為咗特別用途,非常多謝前台職員Candy 安排了一間好好嘅房間畀我,非常高效率及有禮貌,所以特別住得非常開心,希望再次入住如心酒店。非常之好嘅一次體驗。

旅程類型: 好友出遊
1  感謝 Tassosta