“家庭聚會”
Canton Pot的評論

Canton Pot
訂位
訂位
香港排名第358 (共13,978家餐廳)
價位: US$19 - US$39
菜系: 亞洲料理
更多餐廳詳細資料
適合: 當地美食
周圍地區: 旺角
4 週前評論 透過行動裝置

性價比高, highly recommend 鹿兒島薩摩牛, 調味料勁多選擇 , 員工simon Lee 服務態度超好, 又照顧老人家,爸爸媽媽食得好開心, 一定會再嚟食

3  感謝 YiH285
Lhotel_GM,Canton Pot 的 General Manager,回應了這篇評論1週前 已回應

親愛的Yi H,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Simon Lee的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

感謝您對Canton Pot的支持!期待您於不久的將來再次到來,品嚐更多美食及享受難忘時光。

2020年6月29日 透過行動裝置

已經第二次幫襯! 今次試第二個湯底,試左龍蝦湯同 至尊滋補瑪卡鴛鴦湯。 龍蝦湯非常鮮味,食完刺身可以再放龍蝦頭落湯底更鮮甜!龍蝦新鮮到放入湯底仲會郁! 而瑪卡湯底原來已煲左7 8個小時,食前已飲兩碗,十分濃郁好味。當日總監巡視業務,非常友善,每樣食物都好細心推介同介紹食法,還特別請我地食鹿兒島A5和牛! A5和牛果然寧舍不同,驚為天人, 牛脂分佈,入口油香超好味!
全餐邊爐十分滿意,會推介比其他朋友食!

造訪日期: 2020年6月
3  感謝 gigimuimui

尊貴的脂脂妹妹,

感謝您抽出寶貴的時間來分享您於Canton Pot的用餐體驗。

我們很高興得悉本餐廳的晚餐及服務質素能達到您的期望,而您的讚賞及肯定讓我們的餐飲團隊感到非常鼓舞,我們定必繼續努力,做得更好。

再次感謝您對Canton Pot的支持,期待很快能再次為您服務。

2020年6月29日

正好朋友生日,突然想打邊爐,就去左openrice 介紹既Canton Pot 試下.估唔到竟然有喜出望外既感覺除左食物既種類好多,食材仲好新鮮,價錢優惠.再加上經理 Kasey同Jimmy既細心服務和專業既介紹,令我哋食得好滿足.另外更值得讚既佢哋經常保持笑容

3  感謝 WongWaynezxc

親愛的WongWayne,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Kasey和Jimmy的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

2020年6月29日 透過行動裝置

今次book咗私家房,可以同幾個朋友仔靜靜地傾吓計。點咗象拔蚌同和牛,食材新鮮湯底好味,CP值超高。值得一讚嘅係呢度服務一流,多謝Simon Lee全晚 take care我哋

造訪日期: 2020年6月
3  感謝 TravelHolic_Kr

親愛的吃貨妹妹,

2020年5月24日 透過行動裝置

已經是第二次到訪 食物超高質
今次叫了川弓魚頭窩 未食之前先呷啖魚湯,嘩!忍唔住每人再飲多兩碗,先至加湯再打邊爐
d肉食完全無得輸 即叫即刨甜品我哋只試左凍食類,其中水信圓餅并楊枝甘露簡直一絕 另外的木糠布甸、抹茶紅豆奶凍,都會令你食完想再食
員工很友善,會主動介紹有什麼推介
We will be back

造訪日期: 2020年5月
2  感謝 AddamAddamdam
Lhotel_GM,Canton Pot 的 General Manager,回應了這篇評論已於 2020年6月3日 回應

Addam1205, 您好!感謝蒞臨Canton Pot,並抽出寶貴的時間於貓途鷹網站予以評價。

我們非常高興得悉您對於本餐廳的晚餐及服務感到滿意,我們將會持續改進,同時維持卓越用餐體驗;希望在不久的將來能再次於Canton Pot 歡迎您!

查看過Canton Pot的旅客也查看過

去過Canton Pot嗎? 請分享你的經驗!