住宿的最低價格
Booking.comUS$45
Hotels.comUS$50
Trip.comUS$47
ExpediaUS$50
評論 (1,741)
1週前 透過行動裝置

酒店紅梅見我需要多支用水,執房企理;酒店近地鐵站,周邊配套方便,餐廳選擇多,離銅鑼灣購物區近,維園鍛練也方便

旅程類型: 商務旅行
感謝 354wug
2 天前評論 透過行動裝置

今晚同三個好朋友一齊幫襯呢間,發現質素同份量比之前更好。特別特別推薦主菜黑毛豬。而且餐廳經理Rebecca 、傑仔,佢地嘅服務周到、好nice。下次仲會翻黎幫襯,同埋推薦俾我啲朋友!

旅程類型: 好友出遊
感謝 Jessie C
3 天前評論 透過行動裝置

服務佳,房間清潔,地點方便,鄰近地鐵站,附近多食肆,價錢合理。清潔員工敏瑜服務佳。可以推介給來港旅客入住。

旅程類型: 家庭旅行
感謝 800sirc
3 天前評論 透過行動裝置

交通方便,房間大小合適,光線不錯,適合商務或旅遊。健身室和泳池環境不錯,房務員蘭開負責任,服務細心仔細。

旅程類型: 商務旅行
感謝 kkc501
4 天前評論 透過行動裝置

食材很新鮮,每樣都很精緻,最驚喜就是焗生蠔,今晚的主菜牛柳+黑毛豬,真的無比吸引,現在八折的折扣,實在值得再回味,一定不要忘記了嘗試他們無味精的老火湯。

旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 bailey_bellao711
4 天前評論

朋友邀請作客,有幸一試五星大廚精心傑作。
餐廳位於銅鑼灣鬧巿的高層大廈頂樓,配合天朗氣清,一去到已經瘋狂影相。
一邊看日落,一邊品嚐杯中上乘佳釀,夫復何求。

餐廳仲有卡拉OK提供,唔怕醜可以一"剪"歌喉。

職員都好Nice,有禮貌。

住宿日期: 2021年6月
    • 舒適度