評論 (1,232)
今天 透過行動裝置

趁住5月尾仲有優惠可以食buffet同住宿優惠,同男朋友去左撐下枱腳。員工好友善又非常親切,尤其係buffet serve我地嘅Rebecca同Issac:))第一次食buffet會知道員工嘅名,係咁問我地有冇咩需要但又唔會令你覺得太壓迫,全程都好體貼又殷勤,相處好舒服,好似朋友傾計咁,對喱間酒店嘅好感度又再提升,完全係意料之外。橙汁又好好飲,無限refill好滿足啊!前菜正常喇,主菜真係每個都值得一提!個肉眼真係係咁encore!重點係隻碟都係熱架,誠意加分!!!!Tiramisu 好重咖啡味,再估你唔到係紫米露好濃又可以好濃、好滑、又帶都幾多嘅紫米、用黎收尾真係好幸福~每個細節都好貼心,好似係香港都享受到忙裡偷閒嘅一日❤️兩個人小旅行去放鬆下嘅話,又未諗到去邊,有機會真係會再黎住下:D 同埋好貼心係有得坐窗口位,個環境好好、好舒服~~~

旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 Janiceeeeee126
今天 透過行動裝置

餐廳食物水準很高,尤其牛扒!蒸魚也很好吃,甜品精緻!
另外服務員態度友善,尤其 Winnie, Isaac 及 Martin 都得幫忙!
環境亦很舒適,服務員安排了窗邊坐位,得舒服!
今晚最後一晚 buffet, 唔捨得!

旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 Bowielam123
昨天 透過行動裝置

環境、食物&服務都很好。員工:Eddie & Martin & Winnie服務很好。主菜牛肉好食,甜點都很美味,值得推薦给朋友,大家可以試一下感受一下。

感謝 Cady1223
昨天 透過行動裝置

服務員winne,abby,態度親切,客人遇上問題,都細心聆聽及解答
食品種類繁多,味道很出色,上菜速度亦很快,本人下次亦再光臨

旅程類型: 商務旅行
感謝 Bowielau1018
昨天 透過行動裝置

態度很好 很親切 客人要求會盡力去滿足 服務超用心 會細心講解介紹每道菜式! 環境舒適 非常好的用餐體驗

感謝 HKHappytravellerrrrk
昨天 透過行動裝置

服務好,職員態度親切,食物新鮮,食品即叫即做,懶人最啱,不用步行出去,職員 Winnie / 梅/ Are 超級好服務,絕對要讃,讃,讃

感謝 DityT