7 人正在查看這家飯店
Trip.comUS$235
ExpediaUS$277
FindHotelUS$235
查看8 個優惠
評論 (2,677)
2 天前評論 透過行動裝置

笑容欠奉 熱情不再 樂園及迪士尼樂園酒店服務也是一樣 食肆還好對客人有説有笑 比起以前服務好明顯退步 已沒有迪士尼歡樂氣氛

住宿日期: 2021年9月
感謝 feliwai
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論2 天前評論 已回應

尊貴的 feliwai,

感謝 閣下選擇入住香港迪士尼樂園酒店,並十分感激您的寶貴時間分享入住感受。對於在入住期間的不愉怏體驗,我們深表歉意,並懇請 閣下能接受我們誠意的致歉。

您的寶貴意見定必交予我們的團隊及相關部門檢討。這確實有助完善我們的服務標準,令賓客有完美的體驗。

我們衷心希望您的重遊,及承諾 閣下能得到一個全新及非常愉快的住宿體驗,謝謝。

祝你有奇妙的一天!

酒店營運高級經理

非常好,環境整潔,服務質素高,房間整齊舒適,令小朋友樂而忘返,酒店設施齊備,泳池,健身室,當然還有主題食材餐廳。

感謝 barryforence
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論2 週前評論 已回應

尊貴的 barryforence,

您好! 十分感謝閣下給予的五星評分!

十分感謝 閣下選擇入住香港迪士尼樂園酒店, 及閣下的寶貴時間分享入住感受。

很高興得知 閣下的愉快住宿體驗。 我們酒店演藝人員非常樂於提供專業之服務及款待, 讓賓客能盡情享受獨特的迪士尼體驗。 閣下的鼓勵性意見必定與團隊分享,這絕對能增強我們的團隊精神。謝謝!

非常期待閣下的重遊,讓我們能再為 閣下缔造另一次難忘的迪士尼體驗。

2 週前評論 透過行動裝置

豪無奇妙可言囉,感覺被人笨賊!成個旅程住1⃣️晚,玩1⃣️洗咗五六千蚊,一啲優惠都無!香港大把靚酒店都係千幾二千蚊,仲包埋Buffet聽

感謝 Eva_luo75

尊貴的 Eva_luo75,

閣下所提供的寶貴意見,我們定必交予相關的團隊及部門檢討。這確實有助完善我們的服務標準。

我們期待在不久的將來能為閣下再次服務! 謝謝。

2 週前評論 透過行動裝置

住國賓廳客房,十分清潔,服務貼心。check in 在7樓國賓廳內。現在入迪士尼的快證要加錢,酒店泊車也要加錢。但國賓廳住客上述兩樣都免費。國賓廳提供免費早餐及簡單晚餐,全日無限供應飲品。客房其實和樓下客房一樣(套房就大很多)但服務和包多樣免費餐飲及優惠,都覺得物有所值

感謝 abcHKmum

尊貴的 abcHKmum,

您好! 感謝 閣下入住香港迪士尼樂園酒店,並十分感激您的寶貴時間分享入住感受。

很高興得知 閣下於酒店國賓廰有一個愉快、舒適的住宿體驗,能令我們尊貴的賓客盡享 迪士尼獨特之禮遇及服務是我們團隊的首要宗旨,非常感謝 閣下鼓勵的分享,這定必提昇我們的團隊精神,謝謝!

我們衷心希望您的重遊,能再次為 閣下一個全新及非常愉快的住宿體驗,謝謝!

酒店營運高級經理

第一次同阿女嘅staycation就係迪士尼樂園酒店~ 其實今次主要係因為99同姐夫生日, 加上暑假尾聲, 就同埋表姐, 仲6299去一次迪士尼2日1夜。
我哋今次book咗兩間國賓廳客房住1晚, 朝早11點去到酒店見到大堂咁多人都驚驚地, 好彩我哋係直接上7樓check-in。
早兩日我哋已經online做好哂入住登記, 所以去到都係俾身份證同簡單留低聯絡電話就可以, 同時同事非常親切熱心同我哋講解國賓廳嘅餐飲時間, 又幫我哋reconfirm中午喺晶荷軒同埋夜晚喺翠樂庭食dinner buffet嘅時間。
原本自己打電話去book午餐得返1:30pm, 好彩同事幫我哋check到12點有位~ 咁我哋book埋早餐, happy hour同游水時間就落去食飯~
我地一行8人 (6大1小1BB) 分兩張枱, 餐廳同事非常親切有禮, 坐位舒服環境好, 扭眼訓而又好醒訓嘅阿女竟然訓得著~~~ 我地就安心咁食餐好嘅~
食物質素唔錯同份量非常之足夠, 完全唔似之前睇到嘅comment, 兩老都好開心。
食完午餐過對面行咗一陣街, 去咗playroom 睇下有冇得玩, 原來個時間唔岩XD, 不過唔緊要, 周圍都好靚我地影下相, 岩岩識行嘅BB好high咁周圍行XDDD
差唔多3點就上返去睇下有房未~
一去到國賓廳, 同事好熱情嘅一句: "你哋返嚟喇?" 好窩心~ 而我哋兩間房都準備好~
房間都幾大, 準備好哂之前request嘅BB用品~ 仲有生日之星嘅毛巾蛋糕^^
之後就去咗手工班整風車~ 整完風車仲有時間, 就喺浴缸開水俾小朋友玩下, 差唔多5:30pm就去食buffet~
因為我哋時間早, 同事就提議我哋先去同卡通人物影相先, 我個女high到爆炸, 因為僗好中意鴨鴨而當晚影相就係donald duck同埋daisy~ 係咁叫鴨鴨同拍手揮手
buffet line好多選擇, 味道唔錯~ 大人細路都非常之開心~
差唔多時間又上返去happy hour拎嘢食, 因為個個岩岩先食飽, 所以就拎返房夜啲食。
休息咗一陣就同小朋友去playroom玩, 又係開心到呢XDDD
跟住就上去同著睡衣嘅卡通人物影相喇~ 唔洗問又係勁highXDDD
***可惜miss咗bedtime story呀 TT
之後個個都斷電~ BB秒瞓, 大人終於可以relax下~ 露台吹吹風啤一啤~ 好彩見唔到人打邊爐XD
第2朝8點就去游水, 雖然尋日book咗但係我好大懵地唔記得拎ticket, 好彩咁早冇乜人照俾我地入~ 淺水岩哂小朋友玩。
之後上去沖涼執定行李check-out, 10點就去國賓廳食早餐了。
每人有中式同西式可以揀, 自己拎飲品, 小朋友見到mickey waffle即刻心心眼~ 又有yoghurt, 成個旅程食嘢都多咗乖咗~
食完早餐返房執埋啲嘢就準時11點check-out了~
做個好客唔好要酒店職員難做~
因為我地有揸車嚟, 所以同事就幫手開過嚟酒店門口, 但係最佔唔到係叫我地唔好上車住, 幫我涼返部車先, 喂呀~ 太好了~~~
幫我地上埋行李就byebye~~~ 出發去迪士尼樂園玩啦~~~

一次非常之好嘅體驗, 等阿女3歲前再同佢嚟多次先~

感謝 TracyC2263
GSM DLH,香港迪士尼樂園酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論3 週前評論 已回應

尊貴的TracyC2263,

感謝 閣下選擇入住香港迪士尼樂園酒店,並十分感激 閣下的寶貴時間分享入住感受。

能為我們尊貴的賓客缔造難忘的住宿體驗及服務是我們團隊的首要宗旨;很高興得知 閣下在環境、設施、餐飲及房間上能盡享我們獨特的迪士尼體驗,及酒店演藝人員的體貼款待!

我們非常期待能在不久的將來再次歡迎您!讓我們再次為您量身打造規劃一個難忘的奇妙假期。

酒店營運高級經理

酒店感覺很好, 員工服務亦很好。一大一細訓同一張床都可以, 空間感好好。有浴缸, 有花洒供客人選擇。電視提供很多disney電影及節目, 小朋友一定唔會悶!

客房秘訣: 很好的景觀, 房間亦很大
感謝 fionng112

尊貴的 fionng112,

很高興得知 閣下能盡享我們獨特的迪士尼體驗! 我們定會與團隊分享 閣下的鼓勵與讚揚,這必定提升我們的團隊精神。謝謝!

我們非常期待能在不久的將來再次歡迎您,讓我們能再為 閣下缔造另一次難忘之迪士尼體驗。