評論 (943)
今天

住過很多不同的酒店了,還是覺很薈賢居最好。鬧中帶靜,酒店位置也很便利。前台服務員tiffany 服務態度好,又熱心。令人覺得好有人情味。真的很推介比大家。必會再訪!

旅程類型: 好友出遊
感謝 Misslau111
昨天

初次入住喺薈賢居於舊豪華戲院附近,辦理入住時服務員James見到我有蛋糕,立即問我需不需要幫我雪藏還有問我要唔要叫服務員幫我攞上房間 。最後竟然係James 親自送上,完全是意料之外。非常推介大家

住宿日期: 2020年9月
    • 舒適度
4  感謝 junotsang
昨天

位置方便喺旺角地鐵站附近 酒店房間整潔舒適 服務員James幾有禮貌 態度熱情 不同的要求都可以迅速幫我完成 非常值得一讚 下次仲會入住

4  感謝 69hui69
昨天

服務員James很有耐性很好的服務態度,很有耐心地解說所有細節,忍不住每天找他聊幾句,希望下次再光臨會能再看到他!

4  感謝 Sunly2013
2 天前評論 透過行動裝置

前枱服務員Cheryl服務很貼心,細心留意客人需要,本人在預訂房間時提出的要求,都一一為本人備妥,親切有禮,客房亦非常整潔,整體對酒店評價,十分滿意。

6  感謝 manyinmanchan
2 天前評論

剛好跟另一半結婚一週年,但出唔到其他地方慶祝,所以選擇呢間酒店慶祝一番。大堂乾淨企理,又有免費咖啡同電腦提供,就算要等房都唔怕悶。前台員工Holly親切有善, 有耐性解答問題,仲介紹左酒店餐廳比我地試。真係好好食!!值得再去多幾轉!!

7  感謝 Selena3612