“好好味”

明星海鮮酒家(九龍店)
香港排名第3,165 (共13,938家餐廳)
菜系: 海鮮
2020年5月31日

第一次嚟明星食飯雖然排咗好耐但係啲嘢好好味尤其士大蝦伊麵及粉絲都值得一試樓面也上菜也很快也好禮貌 首選酒家

造訪日期: 2020年5月
感謝 AMYKUNG0307

2019年4月7日 透過行動裝置

特價早茶、點心:
菜乾豬骨粥、還配我最喜愛的薄脆,十分美味!原盅鳳爪排骨蒸飯,用了不銹鋼碗,保溫更佳!

造訪日期: 2019年1月
感謝 PiggyC9
2019年3月14日

好難得可以約埋一家人食飯,因為要就埋其他親友、所以揀咗係北角明星海鮮酒家食飯、人齊就開始点菜,首先叫咗一條清蒸海上鮮,魚都有番咁大條,魚味唔錯, 蒜蓉粉絲蒸元貝 ,元貝超大隻,味道鮮甜,雙冬羊腩煲,羊腩煲都好大,好多、又叫咗幾碟生菜,可以慢慢食,差唔多十一点就埋单。

造訪日期: 2018年7月
感謝 CHIUW61
2019年3月13日 透過行動裝置

午市時間在這間酒樓飲茶,酒樓走平民化路線,價錢相對比較平,座位比較擠迫,招呼亦不能要求太多。點心款色多,水準還可以。

造訪日期: 2019年3月
感謝 RJasonChan
2019年2月8日 透過行動裝置

大年初二全家一起出動吃飯,天啊,我真的沒吃過這麼嫩的雞肉!香港的雞肉真的好好吃,每一道菜都好新鮮喔!上菜快又俐落服務人員好,非常推薦大家一定要來

造訪日期: 2019年2月
感謝 240wanli

查看過明星海鮮酒家(九龍店)的旅客也查看過

中國香港
中國香港

去過明星海鮮酒家(九龍店)嗎? 請分享你的經驗!