“晚餐自助餐”
Forte的評論

Forte
香港排名第185 (共15,535家餐廳)
價位: US$39 - US$64
菜系: 亞洲料理, 異國風味, 酒吧
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 早餐, 自助餐
周圍地區: 觀塘區
2021年3月26日 透過行動裝置

餐廳一位服务员態度認真,細心體贴因朋 友突然加入,Allen立刻幫忙加位,令我們十分满意,再加上食物新鲜,主菜魚好滑新鲜及豬手外脆內嫩,牛仔骨味道亦很好

感謝 TravisN210

2021年3月26日

今日見客有機會黎到Forte食午餐,檯與檯之間都有一定嘅距離/隔板。令客人食得安心。環境舒適。食物中規中矩。Kenny server 好細心,主動問我地想幾點食主菜,幫我地安排時間上主菜,我諗因為知道我地係商務客,怕耽誤到我地之後返工時間。Table Manners都好清楚,上主菜時候都知道女士優先(非常好)。最後結賬時仲請我地食蝴蝶酥

感謝 cwm1990326
2021年3月23日 透過行動裝置

經歷了年幾的疫情,又再一次的家庭聚會,今年再次到訪Forte餐廳,仍然感覺到員工服務態度非常好,特別是Kary講述每位客人都可以揀一款主菜,其他頭盤沙律壽司甜品就放在出面自助形式,Kary提醒我們記得戴上口罩才可取食物,Kary對每位客人很細心,服務態度有禮,令人有一種賓至如歸的感受。

1  感謝 Curious48337555682
2021年3月20日

商務理由, 經常在此餐廳用電膳括早餐。
除了食物質素很好之外, 他們的服務也是本人到過所有餐廳中最好的其中一間。

特別是服務員 Janet ,永遠都以最專業的態度提供服務,令我每次都有賓至如歸的感覺。

感謝 YWLam_Singapore
2021年3月18日

我地係3月14號晚進餐,非常感謝Allen,Kenny Ip,Kary,Karrie,William既協助,令我同女朋友可以過上令人難忘嘅buffet晚餐經歷,當日係白色情人節所以有個白色朱古力蛋糕,非常好食!

1  感謝 rkwong98

查看過Forte的旅客也查看過

去過Forte嗎? 請分享你的經驗!