“Alan值得一讚!食物好食,環境優美,服務態度良好。不得不讚⋯⋯要再嚟光臨多次!”
Forte的評論

Forte
訂位
線上訂購
香港排名第347 (共13,941家餐廳)
價位: US$39 - US$65
菜系: 亞洲料理, 異國風味, 酒吧
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 早餐, 自助餐
周圍地區: 觀塘區
2020年6月1日 透過行動裝置

造訪日期: 2020年6月
感謝 tiffanyyycookie
Lhotel_GM,Forte 的 General Manager,回應了這篇評論3 週前評論 已回應

親愛的Tiffanyyy,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Alan 的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

感謝您對forte的支持!期待您於不久的將來再次到來,品嚐更多美食及享受難忘時光。

2020年5月21日

由於酒店位置在觀塘工倉大廈,所以本身冇咩期待。但係一入到去個大堂,都唔係想像中咁差,同埋都唔隱蔽。服務我地嘅monica 經理非常體貼,一坐低就耐心咁向我地介紹餐廳嘅menu。然後又問我地食物啱唔啱胃口。然後食嘢嘅時候,佢會細心睇住每一台客嘅進度,從而收拾桌子及上第到餸,睇得出佢好鍾意佢份工。今日係我媽咪正日生日,所以問左酒店可否安排個生日碟,上個碟嘅時候想自拍嘅時候,monica就好好人地自動幫我地影,仲要印埋幅相比我地留念。從來食飯都冇試過咁好服務,所以今次食得好舒服,氣氛又剛剛好,唔會話好隆重,或者好求其。
食物亦都好高標準,好似冇野可以挑剔,或許個魚柳可以唔好咁熟,因為會比較冇咁滑。但係牛就冇得彈:)而且埋單嘅時候,發現做會員,生日個位係有優惠(免左壽星嘅餐錢),所以變左性價比更加高。有機會一定會再去幫襯!

感謝 winnie0323
Lhotel_GM,Forte 的 General Manager,回應了這篇評論已於 2020年6月3日 回應

親愛Winnie Yip,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Monica 的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

2020年5月21日 透過行動裝置

環境舒適既餐廳,有細心耐性既職員Monica Tam,會詳細介紹餐牌,及主動問小朋友想食什麼,氹小朋友!
每人牛扒要幾多成熟都記得,主動查詢是否添加食品!
服務態度好!
環境及食物亦好,性價比高,會再去呢!

感謝 Pennie_Lee

親愛Pennie,

2020年5月11日 透過行動裝置

餐廳環境很舒服 樓底高 很新靜的
食物質素很好 賣相吸引 看得出很用心做
員工服務殷勤(特別係Wah,Kenny Ip) 他們的服務很主動 亦很有笑容同禮貌 而且效率都很高 很忙但冇忽略客人 有機會一定再幫襯!

感謝 Coastal42191878447

親愛Coastal42191878447,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Wah和Kenny Ip 的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

2020年5月11日 透過行動裝置

補食母親節餐,一家四口食到好飽,自認牛魔王既必食! 平日都好爆,特別感謝餐廳員工Kenny Chou、Wah和Kenny Ip,無漏單,服務非常好,D 牛出得快,我算係牛魔王都差D 追唔上進度,哈哈!必食,值得推介!

感謝 kl-min00

親愛KL Min,

我們很高興為您帶來一次愉快的用餐體驗,並特別對Kenny Chou, Kenny Ip和Wah 的服務予以高度評價! 我們一向致力提供卓越的餐飲服務及重視客人提供的寶貴意見。

查看過Forte的旅客也查看過

去過Forte嗎? 請分享你的經驗!