“食物質素平均”
Oolaa Petite的評論

Oolaa Petite
香港排名第1,084 (共14,732家餐廳)
菜系: 義式料理
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 早餐, 預訂
周圍地區: 大佛口
2020年12月8日 透過行動裝置

星期日係附近返工 唔熟呢頭 放lunch跟著同事搵野食 經過呢間 同事話佢之前食過唔錯
限於得一個鐘頭lunch 唔嘥時間再周圍揀 就入左去

星期日嘅lunch hour都幾多人 全院滿座 我地嗌左三個main一齊share 四個人都食唔晒

margarita pizza 好濃郁番茄醬 趁熱食芝士有拉絲 個批底好脆 唔錯

carbonara唔係太正宗 意粉唔夠al dente 個醬都好濃郁 好多煙肉碎 都好食嘅

butter chicken賣相唔錯 雞好食 側邊個甜酸薯仔醬好開胃

整體黎講唔差 staff仲好風趣幽默

造訪日期: 2020年11月
感謝 bernice0201

2019年10月19日

和兩位友人於週日上午前往,各自點了一份早餐。我點的是多士配番茄牛油果碎及poached egg,配hollandaise醬。一盤有兩份,味道亦十分好。

造訪日期: 2019年10月
感謝 YuchenL91
2019年9月3日

人客比之前幾次來的時候要多, 我選了豬五花肉, 端過來時還是熱的,皮脆肉香,好惹味;甜品有甜瓜沙拉 者朱古力和軟糖蛋糕,好好味啊!

造訪日期: 2019年9月
感謝 Ching Yee C
2018年8月23日 透過行動裝置

餐廳氣氛浪漫,十分適合情侶約會
侍應態度友善
食物方面特別推介肉醬意粉,當中的肉醬是以和牛打成肉碎製成,味道極佳!

造訪日期: 2018年4月
感謝 Emilychow0202
2018年5月13日 透過行動裝置

餐廳主打歐洲風格料理,裝修簡約時尚,午間時段提供經濟實惠套餐,款式頗多,而且材料新鮮豐富,味道不錯。

造訪日期: 2018年2月
感謝 Mom320

去過Oolaa Petite嗎? 請分享你的經驗!

US$USD
台灣