住宿的最低價格
ExpediaUS$67
TripadvisorUS$67
Lol.travel
查看9 個優惠
評論 (982)
5 天前評論 透過行動裝置

酒店交通方便鄰近港鐵石門站!還有穿梭巴士來往沙田新城市及九龍站!穿梭巴士司機態度友善!FO服務員Candy態度一流笑容可恭! 房務員燕萍,非常熱情服務周到!房間清潔衛生!原本致電服務台拿取兩隻义!燕萍知道馬上送來外加兩瓶樽裝水,非常窩心!現在酒店服務員難得找到願意行先一步做多一步的!非常感謝

住宿日期: 2021年2月
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 360wendyy
4 週前評論 透過行動裝置

洒店保養不錯, 房間寬敞, 特別要睇 咖啡室 餐廳服務員工 非常好,尤其餐廳 經理Wendy. 非常細心介紹 食品, 因我本身只住一晚沒有買套票, 諗住去餐廳行一行, 但當 看見 經理Wendy. 佢非常有笑容同埋非常細心介紹食品令到我哋忍唔住入咗去用餐. 對佢服務非常 細心講解釋品嘅種類而其他員工見到我哋都 點頭微笑, 好耐未試過有咁好嘅服務係香港所以會再介紹朋友到這裹 餐廳用餐或者 入住。

住宿日期: 2021年1月
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 MatTang1234
2021年1月25日的評論 透過行動裝置

今次一家四口可以同Mr Lam一齊入住,是新嘅體驗。酒店尚算交通方便,環境清幽。員工方面,他們的態度親切。特別要多謝以下幾位staffs: Bono, Enrique, Yuki, Rebecca和Venus.
膳食方面,我哋一家都對早餐評價很高,餐廳地方寬倘,食物種類多,景觀和氣氛都很滿意!我們一定會再次來臨。

住宿日期: 2021年1月
旅程類型: 家庭旅行
感謝 Joewong520
2020年12月6日的評論 透過行動裝置

今次Weekend 因為有公司會議所以入住。
本來公司就係附近,但係因為有工程,又要零晨工作,所以近近地搵咗間酒店。book咗3間房。
因為限聚,確實好難搵到可以容納幾個人嘅工作地方,好感謝酒店安排咗大D嘅房,又有工作枱…… online meeting 順利完成~ 又可以Staycation~
早餐亦都好豐富,確實CP高!

住宿日期: 2020年12月
旅程類型: 商務旅行
2  感謝 kyokowl
2020年11月30日的評論 透過行動裝置

住了五晚,前台服務佳,辦理入住手續快捷。房間整潔乾淨舒適,可惜浴室無浴缸。房間有大窗台外望城門河,景觀非常開揚。

酒店位置鄰近馬鐵石門站數分鐘步程,樓下有麥當勞、惠康和萬寧,非常方便,幾分鐘步程便可到城門河畔公園散散步

行政酒廊仍在大堂,環境非常一般。每晚有三熱盤和甜品,每天都有轉換款式,每位服務員都主動有禮,服務一流,非常欣賞

早餐食物質素和選擇一般,連最基本的牛角包都唔好食,但餐廳人不多,空間感十足,用餐環境舒適

酒店提供穿梭巴士往沙田、尖沙咀等,嘗試回程返酒店乘搭但等極都無車,安排有點失望

整體酒店硬件和軟件都ok

住宿日期: 2020年11月