“愉快嘅buffet夜晚”
咖啡廳的評論

咖啡廳
9/22(週三)
20:00
香港排名第116 (共15,532家餐廳)
菜系: 異國風味
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 早餐, 晚餐, 預訂
周圍地區: 尖沙咀
2021年3月25日

服務員態度親切,一開始主動俾紙口罩套,之後我女朋友生日,服務員主動提出幫我寫生日牌,給我女朋友一個驚喜。

今期啊韓國主題,食物豐富,
仍有羊架、牛扒、生蠔、還有比較特別的牡丹蟹。
甜品方面另外有一個即製的韓國燒餅,同時自助餐另外加杯免費的餐茶,吃雪糕再配上cappuccino,真是一大享受!

感謝 ANNIE_LEE821

2021年3月24日 透過行動裝置

剛剛過去的星期日,一家人又到喜來登食buffet, 今日星期日只比平日貴了$30,但已多了煎鴨肝,刺身又多了一兩款,加上信用卡折扣,非常抵食。
今日一家人也對煎鴨肝大讚,羊架也很好,剛剛5成熟,如果想7成或全熟,可以同㕑師要求,我見隔枱的婆婆說太生食不到,我也多口提了他們可以要求㕑師煎熟一點。
婆婆回來了就多謝我,說㕑師們很有樂意幫她煮了8成。
沒法子,我是這裏的忠實支持者,當然要幫下其他客人。

1  感謝 Happiness42775513319
2021年3月24日

現在疫情嚴峻, 很難到每一個國家玩同食,今日特然很懷念韓國美食,所以特登嚟喜來登咖啡廳試韓國美食,今次佢哋嘅特別有Kimchi pancake with seafood, Roasted chicken and pork belly 都非常美味 同韓國食嘅 都差唔多, 另外仲有即開生蠔現在尖沙咀都好難找到一間酒店食buffet有即開生蠔食 另外仲有杯韓國特飲 所以叫咗一杯試 同生蠔一齊食,非常夾。 今次覺得價錢方面三百幾蚊 好抵食性價比高

1  感謝 samwong416
2021年3月11日

岩岩係同朋友過生日去食自助餐,原本食得好開心
不過見倒遠處有個虎媽竟然係疫情底下

不過真心唔會再黎
今次真係好失望

1  感謝 Hillary-000
2021年2月4日

今日跟朋友到Cafe食buffet,折扣後三百多,有生蠔,蟹腳,燒肉眼,羊架,全部有水準。甜品精美不太甜,有名牌雪糕。
服務員態度好又熱心,難怪疫情下亦滿座。值得再次惠顧

造訪日期: 2021年2月
2  感謝 WongTaiWah22

查看過咖啡廳的旅客也查看過

去過咖啡廳嗎? 請分享你的經驗!