“The cafe dinner buffet”
咖啡廳的評論

咖啡廳
訂位
7/12(週日)
20:00
香港排名第100 (共13,941家餐廳)
菜系: 異國風味
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 晚餐, 早餐, 預訂
周圍地區: 尖沙咀
2020年6月5日

上網見到comment 好好
今晚第一次黎食 環境夠大 枱同枱之間都段距離 座得好舒服 又放心 雖然仲有疫症但酒店衛生做得好好 凍野食放玻璃櫃由職員夾比你 要帶左口罩拎野食 令我哋好放心
野食仲要每樣都好高質素 每樣都好好食
生豪又大隻仲要仼食 仲有即煎鵝肝 都好新鮮好好食
甜品精緻小巧 可以食多幾件 仲有每個職員都好nice 反應快 有禮貌 好有親切感 一定會再回購

感謝 Katiekiki630

2020年6月3日

很久未有到喜來登咖啡室食自助晚餐,當晚客人未算特別多,可能因疫情關係,枱同枱之間要有1.5米,雖然是坐滿但都唔駛排隊攞食物。冷盤方面有兩款生蠔,龍虾,長腳蟹,凍虾,翡翠螺,魚生同寿司。熱盤有prime beef,羊扒,乳豬同很多 熱葷, 有一樣好特別嘅係 鮑魚節瓜脯 好好味 衛生方面都做到好足全部都有蓋cover,攞凍盤有㕑師會攞畀你這比較安全,之後仲有安排生日蛋糕,非常滿足。

造訪日期: 2020年5月
感謝 samwong416
2020年6月3日

餓咗咁耐終於約到一班朋友食自助餐,雖然都係爆場,但隔枱坐空間感都大咗感覺又安心啲,員工見到客人冇帶口罩出咗去囉嘢食都會提醒返,以前排隊攞蚝而家只要order,好滿足

感謝 Kinki95
2020年6月2日

等了幾個月,喜來登終於供應自助餐了,今次跟朋友食午餐,相當豐富,味道也很好,由於疫情關係,酒店方便做了很多防護工作,令食客很安心,高危的生蠔也繼續供應,但由客人落單,再由服務員送上枱,另外,很多冷盤也由㕑師送傳遞給客人,全部食物也有蓋蓋着,心理上感覺很好。
最後要讚下服務,由樓面同事至㕑師也很好,有禮貌,亦很貼心,一定很快再次惠顧。

1  感謝 WongTaiWah22
2020年6月2日

回歸的自助餐仍然不失水準,生蠔新鮮甜美,食物有很多款式,服務員服務良好,很有禮貌,令人有想再光顧的感覺。

造訪日期: 2020年5月
1  感謝 TszYing23456677

查看過咖啡廳的旅客也查看過

去過咖啡廳嗎? 請分享你的經驗!