“烤鴨”
大都烤鴨的評論

大都烤鴨
香港排名第230 (共10,364家餐廳)
更多餐廳詳細資料
用餐選擇: 預訂
周圍地區: 尖沙咀
評論過2017年8月27日

大都烤鴨位於尖沙咀河內道購物藝術館, 北京填鴨, 荷香包鴨飯, 竹笙山水豆腐頗同小籠包都好好食, 價錢相宜.

感謝 maggie119230

評論過2017年8月10日 透過行動裝置

北京填鴨的質素只算一般,反而荷香包鴨飯做得更好。小籠包的樣子不好看,但味道不錯,而且多汁。竹笙山水豆腐頗值得吃。

感謝 YuFung
評論過2017年8月7日

欣賞呢間餐廳既地方係唔洗特別Book都可以隨時隨地,下午都可以食片皮鴨:D
而且比起其他餐廳,呢間一句都Keep到好既水準!每次諗起想食片皮鴨就第一時間諗起呢間 :D! 服務唔錯,價錢相宜唔會太貴!支持好店!

感謝 Wang Chun W
評論過2017年6月30日

朋友係大都請食生日飯, 一早訂左台, 到左等5分鐘左右就可以入去坐. 入邊環境卷線剛好, 唔會太光或太暗, 而主菜當然係片皮鴨啦. 佢好特別片皮鴨既配料竟然係用左哈密瓜同干紅蔥既配搭. 唔同出面坊間既配料. 另外一贊既就係服務相當好, 全晚都係同一位黎服務我地呢台客, 收吉碟又快. 可以絕對再食.

感謝 rexling
評論過2017年6月22日

片皮鴨皮薄唔油膩,係略嫌唔夠熱,如果熱啲會更加好食!
另外酸菜魚都好出色,微辣,配飯好好味~
仲有芝麻烤餅都焗得好香
整體都好滿意!

感謝 Leto C

查看過大都烤鴨的旅客也查看過

去過大都烤鴨嗎? 請分享你的經驗!