住宿的最低價格
2021/11/04 前可免費取消
FindHotel
ExpediaUS$163
評論 (1,333)
6 天前評論

一直都超鍾意愉景灣酒店 真係好似去咗外國咁
今次住完間超級海房 簡直返唔到轉頭
如果早餐嘅食物可以更加多元化就好

感謝 JoeL4391
1週前

應該係全香港最差嘅一間酒店餐飲
連額外買嘅生日蛋糕都十分難食
不過要讚賞的是員工的態度不錯,看得出很有熱誠
但餐飲真的太差

感謝 Wingggggggg1016
1週前

今年生日仲未可以飛,唯有繼續留港消費。好想搵間好有旅行feel嘅酒店,一諗就諗到去愉景灣酒店,酒店位置環境清幽,遠離塵囂,真係好有去咗旅行度假嘅感覺!

感謝 catherinewhy

我們訂的目的是結婚周年紀念, 但職員指生日派對!
訂的是雙人床, 職員居然問是否兩張單人床! (知道是結婚周年紀念日都仲問?)
服務質素只可說3星期酒店!
早餐4日全部一式一樣, 花款接近零...

客房秘訣: 建議選擇海景房間, 景色較靚
感謝 Doniel Nadine L

旅遊網站有快閃套票,因此跟家人一起慶祝生日,網站寫明當月有生日禮遇,但前台職員說不是當日就沒有,態度不甚友善。揀選這間酒店最好是沒有期望就不會失望,一分錢一分貨。

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 manman102021
3 週前評論 透過行動裝置

check in放下行李,落去tea,訂了2晚第一日和第二日感覺差很遠,第一日叫了杯熱Cappuccino要20分鐘,雖然等這麼久,但員工比較nice,第二日也是20分鐘,但員工態度有分別(還要是凍的沒有圖案)然後和我說tea是3:15才開始弄飲品,所以要等回房看到電視下面的檯面有毛髮,隔離玻璃鏡也是污糟的,打去接待處,他們說找經理,又話主任上來,她一上來馬上用手指拿走,然後幫我抹檯面(扶的時候很多灰麈飛出來)我說:嘩!咁多灰塵,她問:要吸塵嗎?我覺得她抹得很求奇,我有消毒紙巾,我自己抹好過,佢走咗我自己抹,我亦沒再理論什麼,只想說給大家知道,可能他們人手不足,清潔方面比較差,沒期望沒失望

客房秘訣: 自己帶消毒紙巾比較好
住宿日期: 2021年9月