2 人正在查看這家飯店
2021/10/07 前可免費取消
查⁠看優⁠惠
馬上預訂,住宿時才付款
ExpediaUS$199
Agoda.comUS$163
評論 (1,324)
2 天前評論

除了登記入住時間太長外,酒店各方面的表現都唔錯。雖然網評對酒店的自助晚餐不是太好,但嘗試後又唔覺得太差。將來很可能再次入住,因為有強烈的旅行渡假感覺,這酒店很值得推薦給朋友。

感謝 alfredmac
2 天前評論

等候時間過長,價錢偏貴,時間多及錢多可以一試。 哩個收費,只有兒童室,沒有節目提供及小孩,對比其它酒店偏貴。帶孩子沒事做還要等長時間才能入住就死心啦。
有孩子去其他親子酒店吧,別去這間。

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 Kinlau0011
3 天前評論

環境好,出入都方便,但服務有待改進… 閒日都排1個鐘checkin,記得預留返時間。早餐自助餐種類好多,比晚餐自助餐出色!

感謝 Reifung
1週前

係網上訂,有工作坊又有主題房,包早餐下午茶覺得好抵,食物好味大人小朋友都岩食,工作坊簡單好玩,好岩小朋友同大人一齊協力完成。
泳池唔錯但水太深,只有三份一適口合小朋友玩水

• 旅程類型: 好友出遊
感謝 magxkyl
1週前

前台唔夠人手
自助餐晚餐款式唔夠多
酒店房廁所唔夠鈎掛濕既泳衣及毛巾
泳池冇得預約要先到先等,室內等既時候係冇冷氣,超焗

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 pmcpak

房間乾淨、床品舒適、淋浴用品質量不錯,員工寬容,沒有機器式服務態度~

唯雪櫃冷凍能力不夠,冷氣跟光線都很充足。入住有「渡假」的體驗~

感謝 Yan0310HK