3 人正在查看這家飯店
Expedia
Booking.comUS$173
Agoda.comUS$145
FindHotelUS$140
評論 (1,210)
5 天前評論

人手安排不足,Check-in要排一個鐘,排完話房間未安排好,結果五點先可以入住,而補償只係2杯好難飲嘅奶茶同咖啡!
自助早/晚餐食物品質差,熱門食物俾人拎晒冇再補!帶位員工都唔知個位喺邊,轉左三位員工先成功去到座位!
另外想酒店幫手keep一個未食過嘅蛋糕話幫唔到。想要支棉花棒最後又冇提供!

住宿日期: 2021年5月
  • 旅程類型: 好友出遊
感謝 v_hw10
5 天前評論

首先第一日check in已經等勁耐 一睇就知係管理安排勁差導致, 俾得地間房浴室勁多青苔 落地玻璃窗勁污糟 換左新一間乾淨d, 但第一感覺已勁差 check in check out front desk staff都無提shuttle bus要book , 走既時候想上車話要等後補 叫我們去搭巴士 服務態度很差 被這間酒店破壞假期mood 千萬不要浪費金錢入住

住宿日期: 2021年5月
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 apple8580
6 天前評論

地點附近一帶都很有度假感覺,房間非常潔淨,服務人員態度很好,食物性價比高。係放鬆心情好去處,值得推薦。

• 旅程類型: 好友出遊
感謝 albertmwchau
1週前

原本係15:00取房,我哋13:00已到達酒店,職員見我有小朋友好快就俾我房間放好行李,等我哋方便去玩,職員都好友善同有禮貌,房間都算清潔整齊,只係厠所抽風不夠好

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 nethyng
1週前

很喜歡愉景灣,一個愉快嘅週末,再去迪士尼玩,沙灘很靚,樓下有超級市場,買嘢都好方便,有Shuttle Bus去迪士尼同欣澳

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 keechoibusiness
1週前

我已經第三次入住!好喜歡酒店步入式浴缸!每次睡覺醒來就可以看見全海景!另整個人完全放鬆!我會有節曰就入住貴酒店!

• 旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 tanghaulai