評論 (1,091)
2 天前評論

環境休閒舒適,放鬆心情減壓好地方,房間寬敞開揚光線充足,服務員態度友善,美中不足是餐飲有待改善,下次有機會仍會選擇入住!

住宿日期: 2020年7月
感謝 Keung K
3 天前評論

如題。。今次早餐係失望的。。
同埋冇得游水,又冇事先通知。來到先知,咁帶左泳衣就浪費了。
不過,都會繼續來。。

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 Man8184
5 天前評論

入住等候至少排半小時才可入住,效率慢。
人手不足,等候至少一星期才有確認資料。
自助餐早晚種類太少,也不算十分好食,會寧願出外面餐廳食。性價比低, 但愉景灣係值得周圍遊覽地方,但酒店真的不建議住。

感謝 Khloe Y
1週前

1. 冇諗過開業未夠十年嘅酒店,比想像中殘舊,酒店外牆有黑色嘅污積,房間(浴室以外嘅地方)枱同牆之間,用玻璃膠封條罅隙,而且玻璃膠都係有d污跡。呢間酒店平時都唔係做團房,都唔明點解四星酒店可以保養得咁差。
2. 明白因為疫情關係所以泳池局部開放,但每節都冇限制進場人數,搞到個泳池勁多人,人均距離一米都唔知有冇。
3.渡假黎講,都可以接受,交通都算方便欣澳站可以坐hotel shuttle或愉景灣巴士直達酒店。酒店附近有超市便利店同餐廳。坐返愉景灣巴士可以去埋沙灘,或者果邊仲有更多餐廳可以選擇。

住宿日期: 2020年7月
感謝 iammiguel2017
1週前

優越的地理位置, 臨山傍海, 環境清幽, 交通方便, 附近設有supermarket ,以及不同的餐廳,便利店,coffee shop, 仲有一個信步可達的小海灘 ,不失為渡假休閒好去處

• 旅程類型: 好友出遊
感謝 sp908998

要人做問卷仲要打到50隻字咁多?
落船又要自己搵車上山
指示牌都唔棟個
碼頭左邊上去有個巴士站 t4/t9
我漏左件衫係床邊唔知無發現定扔左
大陸酒店都打黎問你一聲番唔番轉頭拎啦
間房上手留係床邊既一個銀仔仲留左係到無清走
嚇到我女朋友問係咪有鬼
個雪櫃又細 又無冷凍功能 係呀 唔著嫁
拎埋個生日蛋糕去 就放左室溫到夜晚 ,夜晚買杯雪糕就溶左
仲好意思叫人打至少50字 ....

感謝 jako123lam