“lunch”

Home Made Dim Sum
香港排名第2,375 (共13,928家餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角

北菇雞飯 & 鳳爪排骨飯
分量剛剛好,薑絲香噴噴,
兩個飯都附上唔少的健康菜絲,
個人比較鍾意濃烈的豉油味,
所以落單時可以同店員講要多豉油,

造訪日期: 2019年9月
感謝 152maw

2019年8月26日

這是一家點心專門店值得推薦的是,燒賣,蝦餃,腸粉,糯米雞很大,服務和環境都很好:價格也不貴,有很多人來這裡吃飯,餐廳很擁擠。

造訪日期: 2019年7月
感謝 Sunnyhk223
2019年8月3日

慕名前來,環境一般,店鋪不大,根據店員介紹,選了招牌的開心果糊,據說是用伊朗開心果製作而成,可以選擇添加了龜苓膏,這樣口味和功效上面更加好。

造訪日期: 2019年6月
感謝 Rally01
2019年2月13日

今次同老公阿囡到酒樓叫左必食奶黃飽及蝦蛟, 蝦蛟大大隻有蝦味勁好食, 酒樓好有港式風味, 地道之選, 其他點心即叫即蒸,正呀喂!

造訪日期: 2018年5月
感謝 bbbernicechung
2018年12月27日

每次飲荼都一定會食蝦餃, 有時遇到好食既, 會一個人食兩籠添
今次同男友黎食, 叫左蝦餃同菜餃,蝦餃好味, 不過食得出有味精
菜餃個包ok, 唔厚, 入面就normal, 唔太特別

造訪日期: 2018年8月
感謝 CYY0520

查看過Home Made Dim Sum的旅客也查看過

去過Home Made Dim Sum嗎? 請分享你的經驗!