住宿的最低價格
2021/06/27 前可免費取消
TripadvisorUS$176
ZenHotels.com
查看7 個優惠
評論 (2,181)
2 天前評論 透過行動裝置

今次第二次入住,喜歡酒店有渡假感覺,有兒童設施和鄰近沙灘好適合小朋友入住,如果兒童泳池開放就更好了。美中不足是房間雖保養得好但設施比較舊,如果可以稍微翻新就好了,例如增加入牆USB充電及改裝成大浴缸。

住宿日期: 2021年5月
感謝 Traveler56615723138
1週前 透過行動裝置

整個旅程很愉快,酒店四周環境優美,食完晚飯,與朋友去酒店海邊長廊散步談天説地,有度假的感覺,非常開心。

旅程類型: 好友出遊
感謝 24,685,671
管理階層回應:3 天前評論 已回應

尊敬的住客:

感謝 閣下入住敝酒店,並撥冗分享是次住宿體驗及意見。
有關您對敝店的讚賞,我們深表鼓舞。期待不久將來,再次迎接 閣下光臨。

1週前 透過行動裝置

好難得响staycation 當道之下,黃金海岸酒店既員工,都能保持極友善既態度去款待賓客,我和我的家人有幸成為其中之一!

check in時,我地對接待員Chezza小姐的服務態度十分滿意,Chezza小姐的貼心安排令我地旅程更舒適,感謝她!

除了Chezza小姐之外,隔天到酒店餐廳享用早餐時,竟然每一位員工,都笑容滿面地接待,由帶位的侍應、到攞野食既員工,其實佢地都好忙,但都能保持友善對待,令我感到很窩心!

酒店其實都有一定歷史,硬件可能會舊d,但勝在近沙灘,酒店內又有適合小朋友玩既設施,户外有單車可供小朋友免費玩15分鐘,室內又有play house(自費),小朋友玩得開心,我覺得物超所值!

最抵讚既係,响staycation 當道之下,員工們都能友善對待客戶,其實很難得的!期待我下次可以再去黃金海岸酒店歡度假期!

感謝 niko-000-niko

尊敬的niko-000-niko,:

感謝 閣下入住敝酒店,並撥冗分享是次住宿體驗及意見。

有關您對敝店員工的讚賞,深表鼓舞。期待不久將來,再次迎接 閣下光臨。

1週前 透過行動裝置

因為上次入住經驗好好,今次再有機會staycation家人都直接要求住依間,好中意露台房,有渡假感覺!

雖然設施較舊但係保養得宜整體好舒適,房間清潔非常到位!只有房間廁所沖水掣比較奇怪,要好大力先㩒到。
酒店員工有禮貌有笑容,特別係禮賓部!出入大堂必定有開門打招呼,上落車都會主動幫忙開/關門同埋幫客人提取物品!
前台部員工盡量因應我地需要安排房間,但可能今次晏少少去到,本來訂房要求三間房同層就做唔到,希望下次會有更好安排!

感謝 PIKYINGS3

尊敬的PIKYINGS3:

感謝 閣下入住敝酒店,並撥冗分享是次住宿體驗及對我們的讚賞。

對於 閣下反映的寶貴意見,酒店管理層十分重視,並已叮囑相關部門作出跟進及留意,務求盡快改善服務質素。

期待不久將來,再次迎接 閣下光臨。

2 週前評論 透過行動裝置

房間景觀開揚,望見黃金泳灘和青山灣漁港,景色優美,又可以欣賞日落。酒店可以提早至12:50 check in職員有主動有禮,check in過程簡單快捷方便房間清潔乾淨,有6罐汽水免費,有玻璃水瓶去指定地點攞蒸餾水飲用房間設備都可以,但棉花棒只得3枝,無梳仔供應,總括來說值得,下次有機會再入住

旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 Cheungmay2021

尊敬的Cheungmay2021:

總經理

通知我排到賞你住waiting list果個staff好好人 態度超好 但唔記得問佢叫咩名
另外入住果2日遇到既員工都好有禮貌 晚餐同早餐自助餐都可以食勁耐 覺得好過入lounge啦 同埋D人又唔會好猴禽 原本以為鵝肝條隊實好多人排 點知又唔係 拎左兩次都唔洗等 而且好好味
房間都勁舒適 一入房就覺得空氣好清新涼快 床都好舒服 廁所勁寬敞 唯一不足係贈送既罐裝飲品上面有啡色污漬
不過我去果2日實在太熱太曬 原本想行下沙灘同農莊 但一出室外就頂唔順了 有D遺憾 成日哩係房
下次無咁熱又有平promotion都會想黎多次

住宿日期: 2021年5月
    • 舒適度
感謝 pipi22bb
管理階層回應:2 週前評論 已回應

尊敬的pipi22bb:

感謝 閣下入住敝酒店,並撥冗分享是次住宿體驗及意見。
有關您對敝店員工的讚賞,深表鼓舞。,期待不久將來,再次迎接 閣下光臨。