住宿的最低價格
Booking.comUS$147
ExpediaUS$155
Hotels.comUS$155
查看10 個優惠
評論 (4,045)
昨天

剛剛渡過了一個非常愉快嘅staycation,選擇的是套房,空間感很好,有一個大廳,傢俬雖然唔係新,但整潔度OK,住宿包了行政酒廊禮遇,三點去了吃下午茶,Tea set 質素很好,還有餐前小食時段,超值!但已訂了生日晚餐所以沒有去試。入住當天因有雷暴未能游泳,要等到第二天泳池開了才可入內,泳池環境不錯,在水裡可以聽音樂。所遇到嘅每一位員工都非常親切有禮,特別係十二樓行政酒廊餐廳的職員。整個住宿package物超所值,下次一定會再去。

與這家飯店合作收集的評論
感謝 Chansyl1234
3 天前評論 透過行動裝置

尖沙咀東帝苑酒店,雅苑座的自助餐,品嘗過後,林林總總的美食,如沙律、冷盤海鲜、日式魚生、壽司、中式有蒸魚、豬牛羊扒、海南雞、燒味雞鴨义燒等,又有燒烤,和多種出名蛋糕和甜品雪糕,款式又多又好味。而餐廳內周邊環境擺設休雅,員工好有禮貌招待,特別讚賞Becky Tsang ,服務態度非常親切又細心,令到我有賓至而歸感覺。期後我亦話俾親朋戚友知,他們亦去過品嘗,都讚不絕口,必定會再次光臨(我已經成為GO ROYAL 會員)

感謝 Suet Yin Angie W
Jenny Chan,香港帝苑酒店 的 General Manager,回應了這篇評論3 天前評論 已回應

尊敬的客人:

非常感謝您下榻帝苑酒店並我們作出讚賞,我們會不斷作出改善,以滿足客人的需求,並期待您和您的朋友再次光臨。

3 天前評論 透過行動裝置

今天和好友到帝苑酒店之雅苑座吃中午自助餐,這裡環境優美舒適,食物款式多,海鮮,串燒,刺身,壽司,沙律,甜品等,應有盡有,而且食材優質,refill又快,我和朋友都覺得性價比高,值得再來及推薦他人,此外更值得一讚是員工服務效率高,員工Becky Tsang有禮親切,服務態度一流,使我和朋友們十分享受今次的歡聚!

旅程類型: 好友出遊
感謝 Sunshine48941572265

3 天前評論 透過行動裝置

加入咗呢個會籍非常好,地點適合,座位好舒服,侍應非常有禮。食物非常好味,蛋糕甜品好好味,Becky Tsang服務好,專業及細心 Go Royal 真係值得加入

感謝 Sightseer13689796680

3 天前評論

今年7月曾到帝苑雅苑座餐廳食自助餐,價錢實惠,食物質素一流,款式超多,特別是甜品非常好吃。部長Becky Tsang的服務亦十分細心,完餐後亦幫我開了會籍,下次一定會光顧食自助餐!!!

住宿日期: 2022年7月
感謝 ctwonce

3 天前評論 透過行動裝置

今日同兩個姊妹去雅苑座食lunch buffet 到目前為止,Greenery 係我食過咁多間性價比高既自助午餐~雅苑座最優勝之處係價錢抵之餘,佢既食物種類多,基本上同dinner buffet 無乜分別 特別推介係海南雞飯,真係食唔停口,當然,甜品亦都係雅苑座出名係項目!至於服務,服務員個個都好有禮貌,面帶笑容!值得一讚係接待我既Becky Tsang,佢好有耐性咁介紹今日既食物,間唔中又過黎同我地傾下計,問我地食物同服務有無改善之處,睇得出佢真心為餐廳提升質素、為客人提供優質服務,真係要比十個like!

客房秘訣: 要早些book位,真係比較full
旅程類型: 好友出遊
感謝 Helen K