住宿的最低價格
Booking.comUS$75
Hotels.comUS$65
ExpediaUS$65
Snaptravel
評論 (3,733)
2 天前評論

本人巳經是第二次入住帝苑酒店,地點方便,環境舒適乾淨,房間夠大,雙人床亦夠大,不過係排隊攞房的時間速度較慢

旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 gucciwong
Jenny Chan,香港帝苑酒店 的 General Manager,回應了這篇評論2 天前評論 已回應

尊敬的客人:

非常感謝您對我們作出意見,我們會不斷作出改善,以滿足客人的需求,並期待您和您的朋友再次光臨。

2 天前評論

我明白中秋係多人,係忙。服務態度唔係差,但checkin排左成個鐘。一早更改咗預訂名稱,去到又話未update,搞左一大輪。房間內竟然上一手垃圾都無清,好嘔心。床單味道有啲怪,整體都算可以接受,唔明點解兩支水要放廁所。無梳提供。

旅程類型: 單人旅行
感謝 Mugmugb

2 天前評論 透過行動裝置

物超所值,間房仲係upgrade咗,所以10分舒適。美中不足是兩天都有雷暴,未能使用泳池,只可以兩天都去做gym。

員工服務態度親切及有禮貌。

旅程類型: 好友出遊
感謝 viviansowy

尊敬的客人:

非常感謝您下榻帝苑酒店並我們作出讚賞,我們會不斷作出改善,以滿足客人的需求,並期待您和您的朋友再次光臨。

3 天前評論

雖然自助早餐食物款式比同集團的帝京、帝都少,但讓人驚喜的是帝苑的丹麥酥餅,味道濃甜相宜、可口宜人,一試難忘,相信帝苑的餅店出品亦屬佳品!

旅程類型: 單人旅行
感謝 tobyponghk
Jenny Chan,香港帝苑酒店 的 General Manager,回應了這篇評論3 天前評論 已回應

5 天前評論 透過行動裝置

1.)房間清潔整齊,執房員工幫助解決電視機問題。
2.)在gym房,員工細心解釋各項健身器材之運用。
3.)越南餐廳食物質素理想,員工服務態度親切及樂於助人,由於朋友對蝦敏感,就幫忙換了其他食物。
4.)唯一可惜就是,入住的兩天,天文台都發出嚟雷暴警告,未能使用泳池,由於泳池是酒店的一大賣點。

客房秘訣: 大家要注意,酒店規定入住時間是下午三時正,如果太早去到,有機會要等房間ready。
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 Wander30840264693
Jenny Chan,香港帝苑酒店 的 General Manager,回應了這篇評論4 天前評論 已回應

1週前

慶祝生日的驚喜體驗今年7月星期六日生日訂左帝苑酒店幫男朋友慶祝生日,整體體驗好舒服同職員非常有禮。本身Booking話要前後一日或當日生日先安排到蛋糕,但去到前台既時候,前台既Jonathan同我講幫我安排咗蛋糕,仲問我幾點送上房會較方便,十分細心。雖然排隊CHECK IN 都等咗差唔多一個鐘,差唔多15:45先到我,仲趕住要去食下午茶自助餐,前台既Jonathan即刻好有效率咁幫我CHECK IN,佢知我係幫我男朋友慶祝生日,仲幫我Upgrate咗間房,話間房你地一定會好滿意同好鍾意!Enjoy your room. 我一上到房見到有條樓梯,原來係有兩層既複式單位,我內心隱藏唔到差啲尖叫咗,睇返先知原來係總統套房,真係完全冇諗過。好鍾意廁所裏面仲有得浸浴,張牀仲要好大,可以轉2個半圈,張床係我再黎帝苑最主要既原因,係我瞓過咁多酒店暫時係TOP 1最舒服。下次慶祝一定會再黎入住,已經介紹埋屋企人之後入住。

住宿日期: 2021年7月
    • 舒適度
感謝 cyndilau
Jenny Chan,香港帝苑酒店 的 General Manager,回應了這篇評論1週前 已回應