2 人正在查看這家飯店
馬上預訂,住宿時才付款
ExpediaUS$90
FindHotelUS$90
Agoda.comUS$90
評論 (3,744)
3 天前評論 透過行動裝置

我本身都訂左依個package 既
係19樓 check in

九龍海逸君綽酒店度假餐飲住宿優惠
套餐:貴賓海景客房 + 下午茶 + 無限量暢飲紅白酒 + 自助早餐
使用日期: 2021年5月14日
數量:1 x 優惠券

本身去到間房有點失望..RM 2036
因為係岩岩邊位既海景房間 ..
同埋因為樓上係GYM Room
會係禁聽到d 人腳步聲
之後係19樓 harbour club lounge 提出想換房
同前台職員Charlie講番 佢既態度
親切有禮同專業 好有禮貌
更主動帶我去新既房間 ..
所以依個評分係比佢既

住宿日期: 2021年5月
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 kuen0395
1週前 透過行動裝置

7 May 入住,踏入門口已經有一種親切感,由拉門一刻開始前堂職員已經好友善,check in 唔洗5分鐘,CI男同事(四眼哥哥)亦詳細講解酒店設施,亦多謝Vicky見我們有小朋友悉心嘅安排,值得一讚泳池係可以預約嘅,但每間房只能預約一次係好嘅,免得某啲住客無限次book其他就享受唔到,見到真係係泳池門口有D人冇book到但泳池過左限額個小朋友喊得好慘,所以想去享受泳池嘅就要book啦,整體滿意嘅,但床單就有一點點污積,似食麵嗰D湯積,所以去酒店住,就唔好喺床到食嘢啦真係洗唔甩⋯⋯

住宿日期: 2021年5月
感謝 36cathyl

一間5星海景,3星服務酒店
唔係好明一間所謂5星,服務台無服務,唔會記住客戶要求,房務仲差,見小朋友聲就恰細路,所以住一兩日就ok, 之後你可能要受氣。

住宿日期: 2021年4月
感謝 Stanhkwai
2021年4月8日的評論

諗住過左紅日先同小朋友黎個staycation, 點知連小朋友都出聲話下次唔要再黎呢間酒店。

首先,我地訂了2大2小的package,而且預訂時好守規矩咁已付款訂埋2位小朋友既價錢for club benefits。到達後上19樓排隊等check in, club floor 人手小我都明白既,所以我地都坐低耐心等候,填好表準備埋身份證同credit card 職員辦理入住時竟然同我講2位小朋友要加錢架,呢件好小事,我就當reservation入錯機又或者check in既同事”忙”得濟睇漏,咁我提供番我訂房時既確認資料俾職員對下,咁我地就攞房喇。好,確認左2大2小入住,入到房,雖然係新房但設計有點問題,不過我唔喺呢度評論因為唔係我今次想highlight既重點。房間只有2條毛巾2對拖鞋,都算啦,咪打去housekeeping攞囉。到3點下午茶時段,我地3.30pm 左右上到club lounge
, d野食已經冇晒喇,得番啲手指治,我理解職員都通知加緊食物,因為我見佢地後來加食物時都幾盤幾盤咁加以應付人流。隨後,番房,嘩。大大隻曱甴喺床頭上面個牆,我地當然影低同番職員講啦,我欣賞當時處理我地既職員因為佢主動offer換房仲upgrade左我地,本身呢個recovery 做得唔錯,可惜,第2朝既早餐又一disaster.. 我不得不反映。早餐時間在大堂樓層餐廳0700-1030,我地0915去到,接近所有野食都係吉晒,除左蛋檔(排長龍,得1個師傅)同水果,就連pastries, 同方包都係吉既... 我地向職員反映,但嗰位黑衫叫Jacky既職員問番我”咩係吉架? 要廚房加喎?” 咩料? 我通知廚房嗎?佢係完全無視我既request, 而我相信酒店係可以事前generate番當日既早餐人數而作出相應既preparation, 9點幾 亦算係最多人落去食早餐既時段,唔係得我一個投訴,我企左喺個檔度等係等唔到野食,見佢後期有廚師加野,但每次加1龍叉燒包(咁細龍俾幾個客夾又冇晒),薯條叫加得最密,個烚蛋到收檔1030都冇出現過,橙汁等左45分鐘先有加,yoghurt10點只剩番2杯原味.. 啲客要睇準搶野食咁,好差囉。 後尾我地隔離檯都同職員投訴話未食過”冇野食” 既早餐.. 然後另一位黑衫職員Kenneth 竟然叫嗰檯客出大堂投訴,難道佢唔係酒店職員唔係serve緊客嗎?我回想番check in時同事咁緊張3歲以上小朋友就一定要加錢入住,最後原來酒店係想我地加錢食多士同白粥,一定飽架,喺冇野食既情況下食多士丫嘛,但呢個絕對唔配叫5星級酒店,絕對唔配叫有服務,連食團餐都不如,比起而家出面其他酒店既staycation, 呢次體驗係可一不可再,垃圾到一個點,真係好嬲。

住宿日期: 2021年4月
感謝 ting1tingeat1eat
2021年3月17日的評論

這是第三次入住。
去年入住了新裝的塔樓海景房, 這次本來想試試新裝修後的園景房。
入住時, 明明已開了四個櫃台, 還是大排長龍, 超級慢!
前台職員口口聲聲說升級我的房間, 我都不想多想了, 不想等, 便上房了。
誰知升級後就是去年住過的塔樓海景房, 還要是在最低層的, 外面有個平台之類的地方, 私隠度欠奉之餘, 房間面積也小了很多。
雖然這次的塔樓房跟去年比, 浴室由淋浴變了浴缸, 但相比起我原本訂的園景房, 房間面積(按資料) 小了一百多呎!!!! 這也算是升級嗎?
然後我發現房間有點冷, 於是便致電要求一個暖爐。
誰知接聽電話的, 劈頭一句就說沒有, 我再追問, 那暖風機呢? 他說有。
但就是諸多阻撓, 又說要派人來看看是否我不懂調較之類! 我心想: 我又不是第一次來, 而且這個酒店也不見得有真空調, 即是沒有暖氣在中央空調吹出來, 我能怎樣「不懂調較」呢? 超級令人火大。
然後, 職員把暖風機送來時, 還說要進我房間「幫我插電」, 所以意思是我連把電源接上都不懂的意思?
一次又一次的質疑房客的智商?
還有, 浴室設計甚為差勁, 洗手盆後面有一大條隙縫, 東西都可在後面掉下去了。
總之這次「升級」, 真的不知道是哪裡升級了!
本來就想說要試試其他房型, 怎知換來的卻是一次又一次的生氣!

住宿日期: 2021年3月
1  感謝 cedezlkfung