評論 (1,986)
1週前

我(香港人)預訂咗行政樓層留兩晚,向前台要求浴缸房,前台話要五點才有房,我話可以等但能否延遲退房,前台話不可能,我話此處理欠公平她才死死地氣給房...五分鐘前話無房...邊句至真?
星期一早餐無預先聲明下由自助變點餐,清潔台面重用同一塊布無先用酒精消毒,行政酒廊主力三文治及炸物質素比茶餐廳還差,下午茶只有早餐食剩嘅迷你蛋糕仔(乾乾的),最攞命喺主打嘅雞尾酒時段有一晚只有紅和白酒...
這間"五星級酒店"不再光顧了!

住宿日期: 2020年9月
    • 舒適度
與 RegalHotel.com 合作收集的評論
感謝 BeaHongKonger

酒店位於怡和街,位置便利。房間舒適,房間提供的設備應有盡有。我在入住期間由於所在的房間冷氣較大,另外在連接wifi上也遇到問題,到櫃台尋求職員協助。職員NIGEL有禮貌,服務非常好,幫忙成功連接上wifi,還主動建議提供暖爐到房間解決問題。外出時遇到打掃房間的姐姐也很客氣,是服務很有品質的酒店。

住宿日期: 2020年11月
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 Pangxandy888

十一月找了這家酒店度假。酒店大堂瑰麗堂皇。前台服務員吳先生親切有禮。房間比想像中要大。浴室設有浴缸和淋浴。自助早餐樣式多。

住宿日期: 2020年11月
旅程類型: 好友出遊
感謝 Gwong0909
Regal Hongkong Hotel,富豪香港酒店 的 General Manager,回應了這篇評論3 週前評論 已回應

親愛的Gwong0909,

感謝您選擇富豪香港酒店! 很高興知道您對我們的客房,設施與服務十分滿意。 也特別感謝您對我們前台員工吳先生的表揚。我們將會持續不斷努力,為住客提供更優質的住宿體驗。期待您的再次蒞臨!

2020年10月21日的評論

第三次入住富豪香港酒店,一家三口住了一晚,check in都好暢順、好快。房間好寬敞,而且非常乾淨,基本用品都好齊全。跟上次入住時一樣,能保持水準。今次食埋個自助早餐先退房,款式唔算好多,但好好味。

住宿日期: 2020年10月
旅程類型: 家庭旅行
感謝 Nn_LKH

親愛的Nn_LKH,

感謝您選擇富豪香港酒店! 我們很高興知道您於富豪香港酒店度過了一個愉快的假期,並對我們的客房、食物和服務感到十分滿意。 聽到正面的回饋總是令人振奮,這不僅僅是給予工作人員最大的鼓勵更是代表酒店的服務超出了客人的期望。

我們會持續不斷努力,為住客提供更優質的住宿體驗。 我們衷心期待您的再次蒞臨!

2020年10月8日的評論

第一次帶小朋友 #Staycation,我地選擇左一向有口碑嘅富豪香港酒店,兩大賣點吸引倒我地,第一係有小朋友啱玩嘅密室逃脫,第二係晚餐包嘅海鮮buffet!一家四口入住仲可以加錢upgrade去套房!兩間相連房夠哂大超爽! Package係24小時計!超啱我地呢D䌓忙嘅香港人!唔駛趕住11am check out,食完早餐仲可以游多次水或者行下銅鑼灣先走!

我地2點先check in , 立即去玩密室逃脫,大人細路都可以動腦筋,真係幾好玩!大人其實都要用下腦架!將酒店房設計到咁好有心機!玩嘅時間大約需要45分鐘,總共要過4關架! 逃脫左出黎就立即上房換泳衣去游水,泳池喺頂層有D大風,風景唔錯人唔算多!

晚餐時間係我最期待嘅Dinner Buffet,我地個package包埋真心抵!呢期主題係龍蝦 淨係龍蝦已經有好多款式供應 ,有芝士焗啦,有凍食啦,有龍蝦伊麵,龍蝦壽司,龍蝦湯, 仲有每枱都有一個sea food platter, 包括有翡翠螺,青口,海蝦同蟹腳,仲有牛扒同其他熱食!仲有仲有,呢期係時令芒果甜品!真係食到捧住個肚走!超滿足!讚一讚餐廳安排,大部份拎嘅嘢食都係有玻璃櫃封住只開一個小窗交食物,食得安心。

第二朝我地一早起身仲去左Gym room,跟住先食早餐!食完仲夠時間行下街先check out ! 24小時package 最低$790 !超值超推介!

住宿日期: 2020年9月
1  感謝 TravelbyChinss
Regal Hongkong Hotel,富豪香港酒店 的 General Manager,回應了這篇評論已於 2020年10月16日 回應

親愛的TravelbyChinss,