2 人正在查看這家飯店
Hotels.comUS$216
Agoda.comUS$216
ExpediaUS$216
查看7 個優惠
評論 (2,960)
4 天前評論 透過行動裝置

地理位置優越,交通方便!
萬豪中菜廳,絕對有米之蓮的質素,首先抵達時,受到Karen& Phoebe 熱情的款待,進餐時,Kam及餐廳黃經理會細心推介及安排你的膳食。整體在美食及服務上有賓至如歸的感覺。

房間設備齊全,雖則有歷史,但絕對有懷念過去的感覺,但整體上房間亦都十分舒適。

行政酒廊的服務質素也令人滿心歡喜,因為Steven 經理的親切笑容,帶着口罩也完全感受到,他會細心介紹向鎮走廊的設施及美食,期間我亦留意到 Sophia, Marco, Andy,Toby &
Kelvin 當客人進入行政走廊時,他們總會熱情款待並了解客戶飲品的需要,並積極自動自覺去為客人添飲,並主動與客戶聊天了解客戶的需要,整體服務真的優越!特別鳴謝Sophia, 即使他星期日晚完成工作並需要在第二天早上工作,她仍然充滿活力為客人服務真的令人敬佩!
再次感謝JW Marriott 是次為我與朋友有一個難忘的生日簡單派對。

Mr.Cheng

住宿日期: 2021年6月
旅程類型: 好友出遊
感謝 Escape622013
2 週前評論 透過行動裝置

萬豪酒店自助餐係非常出名,所以我哋都間唔中會去下,但係佢嘅酒店就未住過,所以一次過就book咗兩晚,因為對佢都幾有期望,所以將我老公嘅生日就book咗喺嗰度試吓⋯⋯
首先第一次係四月份⋯⋯
房間俾我嘅感覺係都幾細,而且浴缸都係好細,有啲舊,但係配套都唔錯啊有咖啡機同埋WG茶包!
Check in嘅時候同前台講希望可以late check out!但係前台話只可以俾我12:00 check out!
然後我同前台講book喺官網寫明
長達二十四小時住宿!跟住佢就話而家已經冇呢一個優惠,不過佢話俾我1:00⋯⋯但係我而家喺3:00 check-in!冇理由係1:00 check out!跟住佢好無奈先比我3:00⋯⋯
之後我返到酒店房再睇吓嗰個條款!明明係寫咗廿四小時住宿!✊
之後都check out嘅時候,收錯錢多收$500!打電話俾前枱即刻退返俾我!
但我五月份再去住嘅時候!唔覺得佢哋有特別安排!所以對呢間酒店有啲失望!
至於五月份嘅住宿真差!張床係凹咗嘅!咖啡機又壞咗!門仲成日閂唔到添⋯⋯
Checkout 時前枱范子程知道咗話下次會有特別安排!
呢位前枱員工唯一一個感覺有heart嘅!但係都覺得冇乜信心!

感謝 ConnieW1690
4 週前評論 透過行動裝置

我經常入住萬豪集團旗下嘅酒店,今次都吾例外,話揀左呢間,並預訂左海景套房,房好靚,張床都好舒服,又有按摩浴缸,食物都吾錯,不過員工服務就一般,因為我吾識點樣開按摩浴缸,然後就用手機app問職員,但職員答我暫停開放,之後我老公研究到樣開到之後職員突然係app搵我話房間按摩浴缸開放叫同事上黎協助,但因為我地已經研究到點開所以叫佢地吾洗上黎協助。另一件事就係第二日食緊午餐大約一點半左右突然收到前枱電話間我走左未同幾時走,催促我走,但我吾係16:00先check out架咩?如果要我13:00/14:00 check out,為何check in時吾告知我第二日要13:00/14:00離開?

感謝 florayeung0311
JW Marriott HK K,香港JW萬豪酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論4 週前評論 已回應

尊敬的 Cruiser22020079594,

感謝您在百忙之中抽空為我們填寫入住體驗。

我從您的客人滿意調查中得知我們沒有達到您的期望,明白我們可以為您的入住經驗方面做得更多。現時酒店只因應政府拍引,關閉7樓泳池之按摩浴缸,對於溝通上之誤會,我們深感抱歉。除此之外,閣下對於退房時間的意見,我們會轉達到相關部門跟進並進行改善和檢討。

您的意見和建議對我們非常重要,它將幫助我們改進不足,從而更有效滿足您的需求。再一次感謝您的誠懇意見和支持並期待您的再次光臨。

客戶服務經理
香港JW萬豪酒店

2021年5月10日的評論

生日選擇了金鐘JW萬豪酒店住宿,有食回房價優惠住宿。消費金額為2021港元足夠減免我們選擇了美好Sunday brunch。龍蝦魚子芝士焗蠔J5黑毛豬西班牙火腿當生日飯超豪華,由早上11點供應到中午2點半可以慢慢每樣品嘗。食物選擇不是很多但質素優良令人回味。生日酒店給升級到雙床高層海景。景觀開揚空間合適很舒適。因是萬豪白金會員酒店給了行政酒廊禮遇。行政酒廊很大很漂亮而服務員對我及友人們照顧得很好 歡樂時光小食足夠味道很對我們的胃,有些可惜是沒有甜點。回房間酒店送的生日蛋糕填補了剛才可惜。隔天早餐JW cafe 服務員和善有禮,中西食物很多是食過酒店早餐的一二位了。或者有時間會再多寫些餐廳的分享。因為餘下餐飲消費額我們選擇了酒店的餅店去外帶美味量足海南雞飯及薄餅甜品回房享受。這次生日美食之住宿真的讓我及友人愉快。來年也想再在香港JW萬豪酒店過生日。謝謝你們對我的照顧給我快樂時光。

住宿日期: 2021年5月
感謝 Canny1913
2021年5月1日的評論 透過行動裝置

之前成日去萬豪酒店嘅咖啡廳食自助午餐⋯⋯今次約埋兩個乖女☺️我們一行四人⋯⋯享受一個歡樂嘅晚餐!共渡開心時刻係無價!

餐廳服務質素非常好因為嗰日租咗一日酒店行落去嘅時候唔記得咗戴口罩!跟住我老婆問店員可唔可以俾個新口罩佢啊⋯⋯因為費事上去攞!但係佢竟然話冇!
餐廳食物質素都好高不過種類就好少!
重頭戲當然係龍蝦啦⋯⋯
龍蝦肉質鮮嫩!非常新鮮!唔會好似一般嘅餐廳咁雪得好硬
花膠好大舊,食咗兩舊!一舊非常軟滑另外一舊非常硬!
鮑魚好味
因為已經太飽啦⋯⋯冇食得太多野不過甜品真係好少!

1  感謝 HoF121
JW Marriott HK K,香港JW萬豪酒店 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論已於 2021年5月6日 回應

Hi HoF121, 感謝您在百忙之中抽空為我們填寫入住體驗。您的意見和建議對我們非常重要,它將幫助我們改進不足,從而更有效滿足您的需求。我們期待您的再次光臨,並讓我們展現追求卓越的服務精神。

再一次感謝您的誠懇意見和支持!

客務關係經理