“店內多元化選擇”

Fresh Fresh Bakery
香港排名第44 (共285家麵包糕點)
2024年4月11日 透過行動裝置

最近人氣好強的麻糬,早幾日行街經過見到呢間餅店,買左一大堆回家品嚐

朱古力麻糬麵包
朱古力有流心饀,煙煙韌韌,味道夠濃郁又夠甜,加上麻糬,口感正

仲有好多蛋糕,甜品,傳統麵包,款式靚又多元化,任何人見到都想品賞

造訪日期: 2024年4月
感謝 Joyce C
評論 (10)

2024年4月9日 透過行動裝置

成日塔巴士時都見到見好多人幫襯嘅fresh fresh麵包,但成日追巴士都買唔切,今次我就專登預多d時間同阿女一齊去買黎食先。

●港式絲襪奶茶

香港人必飲奶茶,呢款樽裝奶茶,茶味濃香,奶味啱啱好。

●肉鬆怪獸波

外面肉鬆好香,入面 麻薯口感好好!女女食完一個要encore。

●曲奇禮盒

一共九款曲奇,每款都各具特色,而且佢地外型唔同,最緊要曲奇夠鬆化,牛油味香濃,令人食完一粒又一粒。

朱古力,芝士麻薯波波,呢個好有驚喜,入面滿滿嘅軟朱古力或芝士,隔日食都咁好食。
令外仲買左好多唔同款嘅產品,真係款款都有驚喜,終於明白點解次次經過都咁多人買緊啦!

造訪日期: 2024年4月
感謝 chrislC7032CW

查看過Fresh Fresh Bakery的旅客也查看過

去過Fresh Fresh Bakery嗎? 請分享你的經驗!