“不錯”

Green River Restaurant
香港排名第8,747 (共13,928家餐廳)
菜系: 中式料理
周圍地區: 油尖旺區
周圍地區: 油尖旺區
2019年9月14日

這是一家連鎖的荼餐廳,主要以香港菜為主,感覺食物都很香港地道,炒飯和粉面都做得不錯,只是我認為其實有一點貴。

造訪日期: 2019年7月
感謝 chigorxd

2019年7月27日

例湯先上,係沙葛豬骨湯。撇完兩次油,依然油光泛面,飲唔到!炒四季豆,本應係大路嘅餸菜。點知又乾又燶!賣相醜樣、唔好味!西檸雞個汁酸酸哋、好啱送飯!但係雞件就唔掂

造訪日期: 2019年7月
感謝 MingK157
2018年12月2日 透過行動裝置

係星期日朝早太古坊好多餐廳都唔開門, 唯有連鎖餐廳有開。

早餐供應到11點

b餐沙嗲牛肉米粉配火腿雞蛋多士

份量係好大, 味道都唔錯。

但係衛生方便有待改善, 因為櫃桶入面放餐具嘅食物盤, 好污糟好油。 令我覺得所有食物都好污糟。

另外, 煎蛋都好多黑色野喺度。

侍應嘅服務態度唔錯, 好友善。

朋友叫咗份自選粉麵
佢都幾滿意, 但凍奶茶太多冰。

造訪日期: 2018年12月
感謝 Fearless817857
2018年9月4日

員工速度很快也很熟練,很快你點的餐都到了!很驚人!食物和飲料的成本是便宜但食材不錯。 以滿足我想吃微量的早餐。

造訪日期: 2018年5月
感謝 fiona198852
2018年4月18日

本來一開始唔諗住食翠河,係食佢隔離果間銀龍。但令我心痛ge係,銀龍執左呀咁諗住都行到過尼,就試下翠河啦反正未食過翠河早餐。平時食開下午茶多,質素都ok,但係係堡壘街果間。咁諗住大家分店,應該都ok掛,咪試下囉,點知就中哂伏
先唔講佢d野食味道點先,淨係一埋去點餐,收銀果個斯斯然又姿悠淡定咁慢慢收埋佢手上果兩張支票再慢慢望下先同你落單。落完三個餐,我等左15分鐘有多先收我我果三個餐。人地銀龍人流差唔多,但外賣我未試過超過10分鐘。
到食果時,質素可以話比大家樂再遜色d,個麵好糊,個煎蛋熟到冇朋友。(餐廳距公司路程約5分鐘,我行得算快。)係塊牛扒煎得比較好,d 麵真係好麻麻地。
唯一一樣我真係讚嘅,只係得杯奶茶。
還返銀龍比我呀

造訪日期: 2017年7月
感謝 hapoter123

去過Green River Restaurant嗎? 請分享你的經驗!