“▪東廣場▪文青✖小清新🍀”

沒有照片
有相片嗎?
請加入。
Comfy by Chef's Stage
使用外送服務
香港排名第10,638 (共15,446家餐廳)
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
2021年6月7日

近排喺觀塘上堂,放學都會喺附近覓食。再到東廣場時,發覺煥然一新,轉左唔少餐廳。
Comfy by Chef's stage最吸引人。走文青,小清新路線,好ig-able。
<門口點餐嘅位置> 有啲輕食,例如: 三文治,沙律同飲品.....
Menu選擇都唔少,而且價錢都唔貴Drink menu都好多選擇,除左咖啡,仲有唔同茶飲。
芒果蟹肉牛油果沙律
朋友和我都愛牛油果,見到難以抗拒!! 賣相好靚,加左朵食用花,顏值⬆ 份量都好多,小鳥胃的女仔都夠飽~
蟹肉超級多,滿足鍾意蟹肉嘅我! 牛油果味濃幼滑,加上芒果嘅甜美,超超好味。
軟殼蟹蕃茄忌廉汁扁意粉
另一眼嘅意粉!!!
每條意粉都掛上蕃茄忌廉汁,醬汁濃郁,味道酸酸地,仲有唔少蕃茄仔。
軟殼蟹外皮酥脆。
慢煮手撕豬肉燒烤醬薄餅
豬肉慢煮12小時後,肉質軟腍~仲有菠蘿酸甜醒胃,薄餅餅底薄脆,食多啲都唔怕肥。
左: 蜂蜜水果烏龍茶
少少甜,酸酸地好開胃。
右: 鮮搾健康果汁
好清新,有青瓜同奇異果,原汁原味~

造訪日期: 2021年4月
感謝 MilcyLai

去過Comfy by Chef's Stage嗎? 請分享你的經驗!