Expedia
查看6 個優惠
評論 (190)
2 天前評論

首次入住Sea Family Suite, 景色非常靚,房間寬敞舒適,夠哂我地4大2小住。一開始職員送上小朋友用品時,笑容滿面令人心情愉快的展開3日2日Staycation之旅。而期間遇到的酒店人員都是非常有禮貌,十分加分。最令人印象深刻是無邊際泳池的優美景色,如果入住必定要book時間游水。

客房秘訣: 最佳景觀,令人心曠神怡。
    • 舒適度
感謝 lawbi
1週前

見到咁開陽又靚嘅海景同酒店房style決定同朋友一齊嚟staycation 果然不令我失望房同景都好靚!房間都非常乾淨
3點幾嚟到以為會等好耐 但reception附近又有好多梳化坐,Front desk 同事Phoenix 又快手又好有禮貌 仲好仔細介紹有gym 同泳池等嘅設施 喺房度有嘢需要同事都好快接聽
整體嚟講係一間服務同房間都非常好嘅酒店 有機會一定再嚟!

住宿日期: 2022年8月
感謝 cwkikc
2 週前評論 透過行動裝置

酒店風景好靚,交通算是方便,周邊環境寧靜。房間潔淨,設計優雅。最重要員工服務態度非常良好,十分願意並迅速配合要求。

感謝 Quest01041468114
2 週前評論 透過行動裝置

今次是與朋友一起staycation,這間酒店又寬躺又舒適,是用來度假和朋友一起敘舊的好地方,設計格局也很漂亮,這是一次十分難忘的staycation體驗!

感謝 Fearless08679545898
3 週前評論 透過行動裝置

黃竹坑一間幾有名氣嘅酒店 距離黃竹坑5分鐘路程 位置非常方便!當日係慶祝朋友嘅生日 3:00嘅時候嚟到諗住快啲check-in 之後佈置房間比驚喜個朋友 但可能因為周末 條人龍排到出去口 心諗死啦要等於幾耐‍ 唔知會唔會怖置得切 好彩到check-in嘅時候 前台嘅同事Phoenix 嘅努力下 幫我哋搵到ready嘅房 先趕得切佈置間房!
間房非常之舒服 空間感好夠 最值得一提係個泳池 非常之靚 同班朋友打卡打到唔想走 順帶一提 酒店泳池係要check-in當日先可以book到 而且你book嗰個時間只會幫你預留5分鐘 5分鐘之後就會讓比walk in 嘅客人 同埋你check-in嗰日嘅時間選擇比較少 得三點至六點 而且每間房只可以book一個鐘 所以想book嘅朋友可能要盡早check-in嘅時候book埋!(放心 check out 前都可以用泳池㗎!Book唔到check-in嗰日 可以book check out 嗰日㗎)
呢間酒店無論服務同埋房間 都係性價比超高嘅酒店!

感謝 Pioneer68307311307
3 週前評論 透過行動裝置

非常感謝the arca團隊為我帶來一個愉快嘅周末,酒店新淨,開業只不過一年。感謝前枱Phoenix嘅協助,係忙碌的日子當中仍然保持專業,值得一讚!The arca絕對是一間回頭率很高的酒店!

感謝 Climber07076463275