住宿的最低價格
2022/07/07 前可免費取消
2022/07/08 前可免費取消
ExpediaUS$140
FindHotel
評論 (153)
今天 透過行動裝置

The arca 係一間設計好特別 好舒適 同時服務好到位嘅一間精品酒店
入住當日淨係weekend 入住人數都比較多 排隊排咗好耐先到自己check-in 見到前枱嘅同事都好辛苦 但對每一個客人佢哋都非常專業 好有禮貌
前枱嘅Phoenix係一個有效率細心 而且好盡責嘅一位同事 係check in 當日眼見佢手忙腳亂 但面對我嘅問題佢一直都好有耐性 由book 泳池去到交通 佢都盡力協助我 仲教埋我點樣將電話連落電視到睇netflix 非常仔細佢亦因為知我之後有行程 盡力揾到一間已經ready好嘅房俾我 係過程之中佢一直保持耐性去協助我 令我有一個相當順暢嘅行程!感謝arca team為我帶嚟一個美好嘅week end

旅程類型: 家庭旅行

整體體驗十分良好

旅程類型: 好友出遊
感謝 Cyying_k
5 天前評論

想嚟呢個酒店好耐~check in 個日準時3點幾就到 原先仲諗住會好多人排隊 但點知去到連排都唔使排太好了而且連搞check in 手續都好順暢 serve我地嘅Anthony都好好人 清楚講哂啲注意事項仲溫馨提示我地有咩設施可以享用 入到房間同想像中嘅一樣都係咁舒適 美中不足嘅係希望下次過嚟玩唔會落雨可以去游泳池啦!

住宿日期: 2022年5月
感謝 Yogapun
6 天前評論 透過行動裝置

今次係第一次入住呢家間酒店 係一間性價比幾高嘅酒店 設施新而且房間嘅設計好舒服 同事嘅服務亦都非常專業 感謝前台同事Phoenix 佢非常細心 亦好盡力咁為客人提供服務 到我上房會主動打上嚟問我有咩需要 當時另一半未到 但即將過tea set 嘅時間 佢安排左餐廳同事幫我轉做外賣 當我需要嘅時候再送上房 非常貼心 值得一讚! 餐廳嘅食物質素都不錯 選擇亦都幾多 中西都有得選擇 個日天氣唔係咁好 所以冇去到泳池 希望下次再嚟嘅時候可以用得到泳池!

感謝 Passport43448327592
1週前 透過行動裝置

感謝the arca 同事一切嘅安排,令我有一個愉快嘅旅程!酒店房間嘅設計好特別,以橙色做主調,一入到房就覺得好温暖而且空間感好大,比起之前住大酒店嘅房間大少少,唔會覺得好迫!
前枱嘅同事服務好專業,態度非常好,值得一讚!感謝Janet &Phoenix當日為我準備嘅生日卡張卡人手畫,好有心思(望住佢地臨時臨急畫),亦感謝你耐性地協助特地

感謝 Road39778656289
2 週前評論 透過行動裝置

今次因慶祝結婚紀念日選擇入住The Arca酒店,環境不錯,員工服務態度非常好,房間舒適,晚餐好味,還親手製作卡片送我們,非常窩心❤️Thank you so much !

客房秘訣: 黃竹坑地鐵站出口直行約5-10分鐘 酒店泳池需要預約,每房使用一小時,每日7am-18pm
感謝 Wanderer48188698304