“Happy Friday 🤗”
Corner 90的評論

Corner 90
使用外送服務
香港排名第1,195 (共15,243家餐廳)
菜系: 印度料理
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
4 週前評論 透過行動裝置

又到星期五梗係約埋三五知己happy hour 呢度環境一流 適合同朋友吹水食飯 拍拖又得 肉眼牛扒好食 肉汁豐富 薯條送啤酒絕配吾食野坐出面飲啤酒送下小食都吾錯

造訪日期: 2021年3月
感謝 sport_fung0302

星期五晚放左工過嚟happy hour
環境一流,隨著觀塘愈來愈多人
想搵個地方靜靜地飲下野都無,呢度最正係有outdoor
星期一至五下午5-8點仲有買一送一happy hour優惠
個薯條沾滿好多調味粉,送酒一流。推介

造訪日期: 2021年3月
感謝 I1910BUkelvinc
2019年6月14日 透過行動裝置

這間少有的印度 + 西式Fusion餐廳,剛好位於我工作地方的隔鄰,因此今天(14/6)午飯時間去了這間店,恰巧餐廳推出自助午餐,每位$118(包飲品一杯),十分實惠,提供的印度菜十分正宗,加上沙律和少量英式食品,十分好吃。

想食印度餐,不用專程過去尖沙咀或中環!

造訪日期: 2019年6月
2  感謝 cherrieric1215
2018年10月25日

餐廳位置在工廠區, 跟地鐵站有些距離, 不過正因為如此, 晚上不會太多人, 不會太吵, 適合聊天, 印度菜及咖哩味道偏濃, 要看個人口味, 其中的腰果咖哩不錯, 不辣, 有甜甜的腰果味, 很好!

造訪日期: 2018年10月
感謝 Accawong
2018年8月27日 透過行動裝置

在附近上班多時,從來未試過這家印度菜。今天是就特別點了一個素餐,試試看。一盤送來很多碟,可是只食到半份。食了之後,到晚上還有太膩的感覺。

造訪日期: 2018年8月
感謝 PPKY2018

查看過Corner 90的旅客也查看過

去過Corner 90嗎? 請分享你的經驗!