“走遍全港茶星人,一路陪伴香港人”
E. Tea的評論

E. Tea
香港排名第449 (共636家咖啡和茶)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
2021年1月27日 透過行動裝置

店鋪:茶星人 (旺角)
地址:旺角花園街2-16號好景商業中心地下18號舖

由茶星人喺美孚得一間店鋪,到依家有十幾間分店,真係可以話見證住茶星人走遍全香港九港新界,茶星人嘅老世真係唔話得,除咗一直同香港人同行,亦都睇住Hinson我由啱啱開始呢個foodie page到今時今日,相信我地都一樣會繼續陪伴住香港人走過每一個秋與冬

今次去咗旺角好景商業中心嘅茶星人基地,一去到就比佢地嘅本土擺設吸引咗,呢間茶飲店真係黃到金,喺香港嚟講都可以話喺數一數二,香港人緊係要大大力撐啦!

手工芋泥鮮奶 (700mL) $38
係超足料嘅芋泥特飲!由頭飲到落尾都有源源不絕嘅芋泥,綿滑香濃嘅鮮奶做個mix and match簡直喺絕配,飲到底打開個蓋再食埋啲芋泥真係超飽肚,果然喺勁爆足料,抵飲

水果大爆炸 (700mL) $33
呢個水果茶係集合左唔同嘅新鮮水果同埋四季茶而成,見佢橙橙地紅紅地嘅顏色,你又估唔估到入邊有咩水果呢?以我見到嘅話:火龍果、蘋果、橙、青檸、菠蘿、紅柚等走唔甩,飲落唔會好甜,以清新果香為主,非常解渴夠哂fresh

逢星期一至五出示學生證或者着住校服仲有$5折扣㗎

造訪日期: 2021年1月
1  感謝 hinsonfoodhk

去過E. Tea嗎? 請分享你的經驗!

US$USD
台灣