“幸運漢堡”
行運漢堡的評論

行運漢堡
香港排名第13 (共219家小吃)
周圍地區: 荃灣
周圍地區: 荃灣
2021年4月2日 透過行動裝置

荃灣開咗一間只限外賣嘅漢堡包舖,而且個名好好意頭喎,叫Lucky Smash。我叫咗一個雙層芝士牛肉漢堡套餐,當然有鮮炸薯條,同可樂。另外仲買咗一個牛肉漢堡。所有食物都係即叫即整,仲可以睇住佢煎漢堡炸薯條,非常新鮮。雙層芝士漢堡非常足料,返到屋企之後芝士已經同漢堡溶埋一齊,每一口都有融化緊嘅芝士同埋滿口嘅牛肉。而且仲有新鮮嘅生菜同埋蕃茄,估唔到一間外賣漢堡店都可以做到咁高質嘅漢堡包。而鮮炸薯條亦都唔失禮喎,返到屋企薯條仲係硬身嘅,唔會變咗薯蓉。

造訪日期: 2021年4月

Burger好新鮮 有椰菜 同埋黃芥末
而且塊包係預先烘過 即食會比較脆口
但係我半個鐘後先食 就會林左

芝士牛肉漢堡同牛肉漢堡其實差唔多 但食落就冇咁dry

至於行運熱狗就不過不失 條腸都算脆口 本身以為$18先有 但係原來加$10就已經可以食到
對於我依啲大食男黎講 加條熱狗都唔錯

感謝 woody3305
2021年3月22日 透過行動裝置

今天和朋友在荃灣享和街一間新開的漢堡店舖外賣了兩款漢堡套餐。到了店舖門口也有很多人光顧。我們看看餐牌上發覺有幾款漢堡套餐選擇。快速地下了單叫了一個雙層芝士牛肉漢堡套餐,濃郁的芝士層再加厚厚的漢堡牛肉,肉質香濃,焦香味的外皮、脆脆嫩滑的口感,再加上炸得香脆的薯條,薯仔味香濃無比。另外一個叫了芝士漢堡套餐,這個當然沒有前一個雙層那麼多漢堡生牛肉,但也吃落香濃無比,相信覺得比那一間M字頭的餐廳好吃很多。

感謝 Dobbyszeto S
2021年3月20日 透過行動裝置

荃灣|牛年開運牛堡
紅噹噹..吉祥又吉利的行運裝修充滿着喜氣洋洋的福氣感覺只要多站一會也能沾上開運的氣息整間店舖以外國人全人手一步一步精心製作.即叫即做的.新鮮爆燈唯一遺憾的是有小小溝通上的問題..雞同鴨講

主食
▪️雙層芝士牛肉漢堡+鮮炸薯條+汽水=$98
▪️芝士牛肉漢堡+ 鮮炸薯條+汽水 =$78

主打的牛肉漢堡招牌是「雙層芝心牛肉漢堡」..新鮮製作即叫即煎的
-麵包:
是以像麥當勞魚柳包的麵包包著內裏豐富的醬汁和餡料. 口感軟熟..並在香煎了的麵包上塗上許多的千島海鮮醬..令味雷更加滋味

-餡料
香煎全人手調較的鮮牛肉.. 牛肉半生熟微微帶著鮮嫩的粉紅色.咬下去爆破了更多的肉汁..爽口香嫩並在牛肉上蓋上兩大塊的芝士形成瀑布形狀的傾瀉而下⚠️令整體味道頗為驚喜..更推至高峰最後配上必備的番茄&蔬菜.. 中和整體油膩感..令整個漢堡更清新健康✌✌

▪️薯條
薯條幼身而香脆..就算是時間久了的薯條還充滿着濃烈的薯味

感謝 foodiepatpig
2021年3月19日

下午在荃灣參加活動後,有點肚餓,走到
巴士站附近經過這以漢堡包為主打的小店,嗅到非常香濃的漢堡包味,深深感受到何為垂涎三呎,立即進去買來試試。

雙層芝士牛肉漢堡 $78
香濃的芝士味跟牛肉漢堡為絕配,配料還有蕃茄生菜及千島沙律醬
套餐+$20有薯條及罐裝汽水

牛肉漢堡 $48
想到老公也一定喜歡吃,可是他不吃芝士,就買一個牛肉漢堡給他試試,他也讚不絕口

負責招待我的為一位印度藉女士,態度十分親切友善,另看到一位店員在準備食材,漢堡即點即煎,新鮮味美。

1  感謝 unizfree

去過行運漢堡嗎? 請分享你的經驗!