“荃灣爆漿芝士漢堡🍔”
行運漢堡的評論

行運漢堡
香港排名第20 (共220家小吃)
周圍地區: 荃灣
周圍地區: 荃灣
4 週前評論 透過行動裝置

幾年前食過Burger Joys覺得好正當知道Lucky Smash係佢副線 價錢又比較親民梗係要去試下
雙層芝士牛肉漢堡餐$98
鐘意食芝士既小編梗係貪心d叫左double cheese呢度D burger即叫即整保證熱辣辣漢堡扒用新鮮手打安格斯牛肉勁juicy一d都唔覺得乾加埋秘製醬汁酸酸甜甜勁開胃
另外跟餐仲包左鮮炸薯條同汽水薯條仲連埋少少皮同埋食得出唔係用萬年油炸

感謝 foodieluveat

5 週前評論 透過行動裝置

LUCKY SMASH 主打漢堡, 而且只提供有外賣!餐牌清晰簡潔,有3個套餐,全部即叫即整!套餐已包括有一包薯條及一罐汽水!

芝士牛肉漢堡餐 $78
牛肉漢堡餐 $68

漢堡扒厚身,質地鬆軟,肉味濃郁,而且有爆汁嘅感覺!
芝士呈半溶狀態!
煎過嘅麵包皮,外層微脆,內裡軟淋!
再加上千島汁,整個漢堡好滋味!

薯條係幼身薯條,份量十足!

汽水

感謝 MoYungYauYee
5 週前評論 透過行動裝置

Annie喜愛既Burger Joys副線
Lucky Smash!! 終於開左
重留意 只限外賣咋‍♀️
仲要開喺荃灣 咁近可以成日食啦
同店名一樣 食完行運一條龍㊗️
! L U C K Y !
雙層芝士牛肉漢堡餐 HKD$98
由包皮到、芝士、牛肉都係即叫即煎漢堡扒超厚身,肉味好濃郁突出 問過店員,原來佢地特別選用新西蘭安格斯手打牛肉 貪佢富有重香牛肉味️ 隔住包裝紙已經聞到超級勁香牛肉味 手打既漢堡扒又鬆又軟,咬開好多肉汁,正 芝士放喺牛肉上面煎香溶化,包皮煎過外脆內軟,成個包好有水準 拍得住Burger Joys 雙層好澎湃,食到好飽好滿足❤ 跟餐跟薯條同罐裝汽水
牛肉漢堡 HKD$48
單層同雙層一樣美味 細食既女士們食佢啱啱好☺ 同樣juicy香濃!
*** 買任何漢堡,加$10就可以買到一個熱狗啦,抵呀
Lucky Smash (荃灣)
荃灣享和街43-59號都城大樓地舖

造訪日期: 2021年2月
3  感謝 foodie_anniechan
2021年3月7日 透過行動裝置

Burger Joys 副線. 即點即製高質
芝士牛肉漢堡套餐 ($78)套餐有齊久唔久放肆一下係要既店內無坐位.咁岩果日落雨..外賣坐公園食係有少少狼狽不過即點即製真係有加分!拎上手熱辣辣..熱溶芝士加埋自家製醬汁,好!吸!引!beef patty juicy 厚身好飽好滿足幼身薯條被沾濕既關係..變得唔香脆~不過呢個口感我都鍾意食
個包咬得太無美感希望無損大家食慾
@luckysmashburger
荃灣享和街43-59號都城大樓地鋪

1  感謝 foodienethk
2021年3月6日 透過行動裝置

好耐無食burger 突然想食得邪惡啲所以就搵左間係食burger☺️ 不過呢間只有外賣 如果有位可以坐下食會更好 因為而家疫情關係 所以唯有拎到屋企 但翻到屋企啲漢堡已經淋曬

二號餐
芝士牛肉漢堡 $78
雖然漢堡淋曬 但牛肉仍然多汁 相信當場食應該十分美味 漢堡包皮係非常鬆軟 啲醬料都非常足料 充滿住千島醬既味道 唸起都流口水!

鮮炸薯條
不過薯條方面 我覺得有啲普通 偏乾身

汽水
而汽水方面,係自己拎餐後拎☺️

雙層芝士牛肉漢堡 $78
個人覺得芝士牛肉漢堡好味啲 不過雙層會多啲口感睇下各自既喜好~ 牛肉味都相對比較重啲!

感謝 tszkwan_kwan

去過行運漢堡嗎? 請分享你的經驗!