“最芝味熱狗”
Hungry Monster的評論

Hungry Monster
香港排名第8,537 (共15,125家餐廳)
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
3 週前評論 透過行動裝置

熱狗麵包烘得外脆內軟,腸類較多元化,有基本嘅芝士腸,仲有匈牙利腸、紐倫堡腸、辣腸等等。

韓風狂熱熱狗 $36
好少見嘅fusion熱狗,一試就愛上,係小編最推介嘅。橙紅色嘅匈牙利辣肉腸,鋪滿芝士已經非常香濃,再配合少少辣嘅泡菜就更加惹味,雙重享受。

熱溶芝士熱狗$39
係店舖另一款熱門推介,比起韓風,更有多重芝士,再配上芝士腸同千島醬,有美國夏威夷風味啊而且,經過外賣半小時返屋企,叮返熱,水準仍無太大改變,芝士依然非常澎湃。

買熱狗加$19升級套餐即可享受一杯飲品同一份小食,都幾抵食

溫馨提示:本店同旁邊嘅韓國No.1果汁連鎖店Juicy共享同一舖位,大家唔好走過龍啦

造訪日期: 2021年2月
感謝 hker_chillcheese
2021年1月5日 透過行動裝置

店鋪:Hungry Monster (尖沙咀)
地址:尖沙咀加拿分道8-12號嘉芬大廈地下A1號舖

嚟到尖沙咀嘉芬大廈,見到有一隻好可愛嘅恐龍仔,本身以為喺角落生物啲friend,點知原來喺熱狗黃店Hungry Monster嘅logo

呢到嘅熱狗選用嘅麵包都喺外脆內軟,熱狗用嘅腸仲有匈牙利腸、紐倫堡腸、辣腸、芝士腸等,非常多唔同嘅選擇,夠晒特色。買熱狗仲可以加$19升級套餐享受埋一杯飲品同一份小食,都幾抵食

鐵板燒熱狗 $29
呢個熱狗可以揀芝士腸或者辣腸,我揀咗脆皮嘅芝士腸,超香脆嘅麵包加埋熱辣辣嘅芝士腸,配上茄汁同芥辣,認真食唔停口,係出面真係未食過咁香脆好味嘅熱狗,暫時排喺我嘅熱狗名單No.1

韓風狂熱熱狗 $36
估唔到佢地仲大搞fusion熱狗,呢個韓式熱狗用咗匈牙利辣肉腸,配上芝士、泡菜、沙律醬等,食落辣辣地又幾惹味,加埋爽口泡菜真係夠哂特色

怪脆岩熔薯條 $28
好大份、滿滿嘅芝士薯條,同熱狗簡直係絕配

造訪日期: 2021年1月
感謝 hinsonfoodhk

去過Hungry Monster嗎? 請分享你的經驗!

US$USD
台灣